Arcade cu flori spectaculoase pentru o gradina absolut divina, de invidiat

0
1605

Arcade cu flori spectaculoase pentru o gradina absolut divina, de invidiat

Descopera cum aceste arcade cu flori sunt perfecte pentru orice gospodarie.


Florile cataratoare ce cresc pe o arcada din lemn creeaza un mic loc de poveste in curtea casei tale, un spatiu fantastic. Proiecteaza-ti gradina in acest fel si bucura-te de flori frumoase, flori pe care sa le alegi in functie de culorile preferate

Nuantele albe sunt pure, emana eleganta, pe cand florile roz sunt atat de delicate si deosebite incat cuceresc pe oricine.

Descopera care este modelul tau preferat

Din galerie foto de mai jos vei descoperi ce fel de arcada iti place: din lemn, din metal, o arcada lata sau o arcada realizata strict din flori. In acest fel, vei sti cum sa iti amenajezi curtea.


Aceste arcade pot fi pozitionate in curtea ta, intr-un loc special amenajat, insa si deasupra portii tale. In curte, daca alegi sa amenajezi o astfel de arcada, aceasta poate sa devina rapid un loc special pentru poze. In acest mod, oric eveniment ai gazdui in curtea ta: de la onomastice, mese festive sau chiar o cununie, arcada de flori devine principala atractie.

De asemenea, pentru petreceri poti organiza si un minibat langa aceasta arcada superba de flori.

Bougainvillea, floare care poate sa decoreze sau sa iti imbrace casa

Arcada realizata doar din flori

Nefolosind absolut nicio structura din lemn sau din metal, poti lasa florile sa creasca in asa fel incat sa aiba o forma de arcada. La inceput, va trebui sa le oferi un mic suport din lemn de tipul unui sprijin pentru ca ele sa creasca in acest fel.


Alege trandafiri cataratori mari, trandafiri pe care sa ii tai si sa ii modifici in aceasta frumoasa forma.

Flori superbe pozitionate pe toata suprafata casei, dar si in gradina

Flori cataratoare, roz, ideale pentru a infrumuseta gospodaria

sursa foto: Pinterest