Arcade impresionante cu flori spectaculare, bogate, mari si impunatoare

0
1392

Arcade impresionante cu flori spectaculare, bogate, mari si impunatoare

Un mod spectacular de a amenaja o parte din curtea ta este sa construiesti arcade impresionante, arcade pe care cresc flori impunatoare si bogate. Arcadele se pot construi din sarma pe care sa o fixezi pe pari de lemn, insa le poti construi si din lemn.


Suporturile sunt ideale pentru flori. De la trandafiri, la glicina, dar si multe alte flori impunatoare. Bineinteles, cine prefera vita-de-vie o poate alege pentru a o fixa pe o astfel de arcada.

Glicina o floare ideala pentru arcada ta

Glicina sau Wisteria este o planta perfecta pentru arcada, fiind ideala pentru gradina ta, dar si pentru curte. Este impunatoare, mare, frumoasa si creste perfect pe o astfel de arcada.

Nu doar ca arata spectaculos, dar ea va face si umbra in momentul in care se dezvolta frumos. Despre glicina am povestit detaliat in articolul de mai jos.


Ce trebuie sa stii daca vrei o Wisteria (Glicina) inflorita superb

Alege trandafirii cataratori

Trandafirii cataratori sunt plante perfecte pentru o curte superba. Ei sunt ideali pentru a fi pozitionati pe o astfel de arcada. Sunt flori frumoase, iar culorile din care poti alege sunt numeroase. Trandafirii cataratori sunt rosii, insa poti alege si trandafiri galbeni, dar si roz. Nuantele, dar si marimea florilor depind de soi, dar si de cum ii ingrijesti.

Este bine ca acesti trandafiri sa aiba acces la soare, dar si sa te bucure cu flori frumoase daca ii ajuti cu fertilizator. Ingrasamantul aplicat pentru plantele cu flori se face chiar in perioada lor de glorie, in perioada de inflorire.

sursa foto: Pinterest