Auriul, o nuanta care imbraca in eleganta sarbatorile de iarna – Idei creative de sezon

0
1859

Auriul, o nuanta care imbraca in eleganta sarbatorile de iarna – Idei creative de sezon

Nu vrem sa credeti ca ne-am razgandit cumva in ceea ce priveste faptul ca decorurile in culoarea Craciunului, adica rosul, sunt printre cele mai frumoase, insa decoratiunile in nuante aurii le intrec pe cele enumerate mai devreme, si asta doar pentru simplul fapt ca sunt mai elegante din punct de vedere estetic. Urmarim asadar inca un articol cu idei creative de sezon.


De data aceasta am ales mai multe idei de a aduce in decor culoarea aurie, printre ele numarandu-se cele realizate din globuri. Fie le asezam in boluri din sticla sau pe diferite suporturi pe care le avem in casa, ideea ramane la fel, adica sunt printre cele mai elegante ornamente pe care le putem face de sarbatori.

In cazul in care ne veti reprosa faptul ca sunt cam monotone din punct de vedere cromatic, trebuie sa va spunem ca ne-am facut lectiile, alegand pentru voi cele mai frumoase imagini cu astfel de ornamente aurii.

 

idei creative

Puneti pe masa festiva setul de pahare cu banda aurie:

Vrem sa credem ca aproape oricine are in casa un set de pahare cu banda aurie. Iata ce minunat arata pe masa de Craciun!


idei creative

idei creative

idei creative

 

idei creative

idei creative

Prin urmare, daca vreti sa va impresionati oaspetii cu niste decoratiuni minunate de sarbatori, poate ca nu ar fi lipsit de importanta sa aruncati o scurta privire peste aceste idei creative, idei care va dezvaluie o multime de feluri de a decora atat interiorul cat si masa festiva de sarbatori.

Idei de a decora masa festiva cu frunze aurii:

Cine a avut ideea de a pastra cateva frunze de la decoratiunile de asta toamna, iata ca acum le poate transforma in niste ornamente elegante, pulverizand pur si simplu peste ele cu un spray auriu procurat din comert.

sursa foto