Băi absolut superbe, în nuanțe fresh, ce ne aduc aminte de primăvară

Băi absolut superbe, în nuanțe fresh, ce ne aduc aminte de primăvară

Aceste băi absolut superbe au un design retro, fresh, un design ce ne aduce aminte de primăvară și ne colorează casa cu nuanțe fantastice.


Galeria foto inspirațională de mai jos este perfectă pentru casa ta. Te poți inspira și tu atunci când vine vorba de amenajarea unei băi micuțe, o baie de apartament sau baia din casa ta.

Alegerea unei oglinzi diferite

Oglinda din baia ta reprezintă modalitatea ideală de a-ți pune în evidență încăperea. Aceasta poate să aibă o formă clasică precum sunt oglinzile dreptunghiulare.

Cu toate acestea, recomandăm alegerea unei oglinzi rotunde, oglindă cu ramă din lemn care să iasă în relief. Aceasta se potrivește într-o baie micuță, retro, într-o baie cu accente colorate și în nuanțe vii.


Poate să țină și locul unei ferestre, unde aceasta nu există. O oglindă mare va împrăștia lumina întreaga încăpere, făcând astfel ca baia ca să pară mult mai mare, mai aerisită și mai încăpătoare. Este un truc la care poți apela și atunci când vine vorba de un hol mic sau un dormitor.

Alegerea unor nuanțe aprinse

Nuanțele aprinse ne aduc aminte de primăvară. Acestea sunt ideale pentru casa ta, fiind perfecte pentru a fi combinate cu materiale precum este lemnul.

Nuanțele deschise la culoare ne permit să înviorăm încăperea prin intermediul unor plaje de culori ce ne încântă privirile.


Tapetul pentru perete

Pentru peretele tău tapetul poate fi perfect pentru că acesta nu doar că scoate în evidență spațiul respectiv, însă poți opta și pentru modele care să țină locul unei piese de artă.

Poți opta pentru un tapet cu modele sunt inspirate din natură, însă poți alege și în tapet cu figuri geometrice.

6 Pasi simpli prin care iti faci o baie mica sa para mult mai mare

Cum sa amenajezi un mic SPA chiar in propria baie pentru relaxare totala

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI