Bai mici, spatiul comod si frumos din casa ta

0
279

Bai mici, spatiul comod si frumos din casa ta

In aceste bai mici poti amenaja un mic spatiu relaxant, un loc ce poate fi oaza ta. Baia este un spatiu comod si confortabil din casa ta, un loc cu adevarat superb si unde te poti relaxa cand vii de la serviciu.


Acest loc poate fi spatiul relaxant din casa noastra, mai ales daca stim cum sa il amenajam astfel incat sa fie pe placul tuturor. De la ornamente, la piese de decor, pana la  corpuri de mobilier si corpuri de iluminat, toate acestea sunt in echilibru atunci cand optezi pentru un design potrivit.

Amenajarea unor bai deschise la culoare

Baile deschisa la culoare sunt ideale pentru ca acestea fac ca un spatiu mai mic sa para mult mai mare si mai luminos. De aceea, te incurajam sa optezi pentru nuantele deschise atunci cand vine vorba de amenajarea din casa ta.

Decoreaza baia cu plante

Cine spune ca plantele nu sunt permise in baie? Ei bine, poti sa pozitionezi plante in baia ta deoarece ele te vor duce cu gandul mai aproape de natura.


Am pregatit pentru tine un articol complet din care sa te inspiri si tu atunci cand vine vorba de plantele din baia ta.

Pro sau contra plantelor in baie – Avantaje si dezavantaje

Ornamente ideale pentru bai mici

Din baie nu trebuie sa lipseasca ornamentele. Indiferent de cat de mica este baia ta, de aici nu lipsesc decoratiunile care o fac mai frumoasa. Acest spatiu poate fi ideal pentru relaxare, ideal pentru a face o baie lunga dupa o zi de munca.

Cum sa amenajezi un mic SPA chiar in propria baie pentru relaxare totala

 

6 Pasi simpli prin care iti faci o baie mica sa para mult mai mare

6 Pasi simpli prin care iti faci o baie mica sa para mult mai mare

sursa foto: Pinterest