Bai moderne, de lux, deosebit de frumoase – Idei design interior

0
314

Bai moderne, de lux, deosebit de frumoase – Idei design interior

Aceste bai moderne au ceva iesit din comun, dar si un design de lux atragator, deosebit. Design-ul premium iti ofera relaxare, confort si armonie. Combinate, ele alcatuiesc decorul unei bai perfecte, ideale pentru casa ta.


Ce presupune, de fapt, o baie de lux, dar si de ce criterii trebuie sa tii cont daca vrei sa iti amenajezi spatiul in acest mod, descoperi chiar in articolul de mai jos.

Baie de lux – Criterii pentru a amenaja o incapere relaxanta

O baie inglobeaza toti factorii unei incaperi relaxante, dar si cei care tin de un spatiu modern. De aceea, este important sa alegem materialele potrivite, dar si piesele de mobilier strict necesare. Alege piesele de mobiler de care ai nevoie in incapere pentru a nu aglomera spatiul inutil.

Persoanele care isi doresc o baie de lux se gandesc la ceva mai mult decat un simplu dus sau o cada. Piesele de mobilier sunt din materiale premium intr-o baie de lux, dar si marmura sau granitul inlocuiesc gresia si faianta clasica. Intr-o baie amenajata in acest mod ne simtim ca intr-o incapere a unui hotel de lux cu servicii de o calitate superioara.


O baie de lux te face sa simti confortul la un nivel inalt. Armonia si relaxarea se imbina perfect intr-o astfel de incapere.

Alegerea materialelor dintr-o baie de lux

Alegerea materialelor dintr-o astfel de incapere depinde atat de buget, cat si de preferinte. Poti alege de la marmura, granit, cuart, pana la piatra naturala, ceramica si inox. Toate aceste materiale sunt elemente ce pot fi indispensabile intr-o baie de lux.

De asemenea, este foarte importanta si alegerea unor instalatii sanitare de calitate. Intr-o baie de lux alegem si sa instalam un lavoar, o cabina de dus cu masaj, dar si cateva rafturi si blaturi minimaliste.


Alege elemente si accesorii ce ies in evidenta si sporesc confortul

Accesoriile pentru baie ce sporesc confortul pot sa ne usureze viata de zi cu zi sau, pur si simplu, sa o imbunatateasca. De exemplu, poti opta pentru o palarie de dus care sa tina locul capului de la dus atunci cand ai nevoie de relaxare. Apa curge mai placut, oferindu-ti o senzatie placuta a unei ploi calde de vara.

De asemenea, poti alege si o oglinda cu afisaj electronic, oglinda ce iti arata temperatura si are radio incorporat. In acest fel, te vei putea bucura de momente relaxante atunci cand faci un dus, iar pe fundal poti avea o muzica relaxanta.

Cum sa te bucuri de un SPA in propria baie – Ghid de relaxare

Baie in mansarda casei – Relaxare cu priveliste de vis

Sanctuar privat in propriul apartament – Baie mica, dar amenajata magic

sursa foto: Pinterest