Baie alba, o oaza de relaxare suprema si un spatiu in care te simti ca in vis

0
3079
baie alba

Baie alba, o oaza de relaxare suprema si un spatiu in care te simti ca in vis

O baie alba nu doar ca pare luminoasa si incapatoare, dar cand este accesorizata cu ornamentele potrivite se transforma intr-un spatiu dinamic. Aceasta incapere este spatiul in care ne pregatim pentru a pleca la serviciu, dar si locul in care ne relaxam dupa o zi lunga. De aceea, nu doar ca avem nevoie de un spatiu cat mai organizat, dar si de un spatiu in care sa putem sa ne relaxam.


Alege sa organizezi baia in functie de necesitatile tale, insa ai grija sa nu aglomerezi acest spatiu.

Alege accesorii pentru a avea o baie eleganta

O baie eleganta poate sa reprezinte un spatiu decorat cat mai simplu, dar si un loc unde poti sa adaugi piese de decor. Tablouri simple, corpuri de iluminat moderne, dar si perdele ce au modele frumoase, toate pot sa iti faca baia mult mai frumoasa.

Opteaza pentru o culoare de accent

Fie ca alegi o pardoseala inchisa la culoare, tavanul negru sau un perete in alta nuante, o culoare de accent este binevenita intr-o baie simpla.


O baie alba nu inseamna neaparat un spatiu plictisitor. Cu toate acestea, depinde doar de tine de cum alegi sa accesorizezi aceasta incapere. Daca nu esti adeptul unei incaperi ce are multe accesorii, atunci alege o culoare de accent pentru un perete. Mai mult decat atat, poti alege si o astfel de culoare pentru tavan sau pentru pardoseala.

Alege trucuri pentru ca o baie alba cat mai incapatoare

Daca simti ca aceasta nuanta deschisa nu este suficienta pentru casa ta, atunci alege sa aplici si alte trucuri. De exemplu, oglinzile sunt cunoscute pentru faptul ca fac orice incapere mai mare.

Alege oglinzi cu rame simple, cat mai subtiri.


Sanctuar privat in propriul apartament – Baie mica, dar amenajata magic

sursa foto: Pinterest