Baie mica – Organizare, idei de amenajari si sfaturi utile

0
2222

Baie mica – Organizare, idei de amenajari si sfaturi utile

O incapere mica poate fi organizata elegant, eficient si cu un design ce iese in evidenta. Descopera si tu aceste idei de amenajari superbe. Incaperile micute sunt o adevarata provocare atunci cand vine vorba de reorganizarea lor, mai ales atunci cand membrii familiei sunt trei sau mai multi.


De aceea, sfaturile de organizare sunt binevenite pentru noi atunci cand vorbim de bai mici, bucatarii micute, dar si pentru dormitoarele noastre.

Amenajarea unei bai mici – Cum economisim spatiu cu aceste idei de amenajari

Trucurile de mai jos pot parea banale, dar sunt extrem de eficiente atunci cand vine vorba de amenajarea unei bai micute.

Solutiile ideale pentru spatii mici sunt cele care ti se potrivesc tie, dar si cele pe care le preferi. Unii dintre noi nu vor sa renunte la o cada in detrimentul dusului, cea dintai fiind mult mai incapatoare si mai relaxanta.


Alege oglinzile mari – Idei de amenajari practice

Oglinzile mari au puterea de a face incaperea sa para mai spatioasa si mai aerisita. Sunt perfecte pentru baile apartamentelor, mai ales pentru baile care nu au geam.

Vopseaua deschisa la culoare

Cand vorbim despre vopsea, culorile deschise fac o incapere mica sa para mai mare. Daca lumina naturala nu poate sa intre in aceasta incapere, peretii deschisi la culoare fac baia sa para mai mare.

Alege cabina de dus in detrimentul cazii

Cada poate sa ocupe mult prea mult spatiu. Daca baia este prea mica si vrei sa economisesti spatiul, atunci alege o cabina de dus. Este la fel de practica, mai mica si lasa spatiu suficient in incapere pentru a organiza cateva spatii de depozitare.


Baie micuta organizata eficient, curat, cu un design ce atrage privirile

 

Baie amenajata alb-negru, o combinatie moderna pentru designul interior

sursa foto: Pinterest