Baie verde, un decor revigorant si fresh pentru apartamentul tau

0
1698
baie verde

Baie verde, un decor revigorant si fresh pentru apartamentul tau

Decoreaza o baie verde pentru a te bucura de o incapere revigoranta, cu aspect fresh ce iti aduce aminte de natura.


Verdele este o culoare impresionanta, frumoasa, absolut perfecta pentru o baie de apartament. Fie ca vorbim de alegerea culorii pentru gresie si faianta sau pentru mobilierul tau, baia verde iti da o stare de bine, de relaxare.

Aceasta culoare iti aduce aminte de natura, de aceea te invitam sa o incluzi in design-ul interior al casei tale. Este o culoare ce ne ofera o stare de bine, armonie si calm interior. De asemenea, psihologia culorilor ne spune ca verdele este o culoare ce ne ofera un calm emotional de neegalat.

Mai multe despre psihologia culorilor descoperim in acest articol: Cat de mult conteaza culorile in design-ul interior – Psihologia culorilor.


Culorile ne schimba nu doar design-ul din camera, ci si starea de bine. De aceea, alege culorile in functie de preferintele tale, dar si in functie de starile pe care aceste culori ti le ofera. Inspira-te din articolul de mai jos atunci cand vine vorba de decorarea unei bai verzi, absolut superbe.

Amenajeaza in baie un SPA

Pentru a te bucura de momentele libere pe care le ai, amenajeaza in propria baie un SPA. Acesta este ideal pentru tine, mai ales daca optezi pentru o baie verde.

Culoarea iti aduce aminte de natura, iar nuantele din care poti alege sunt nenumarate. Alege o culoare asemanatoare copacilor, frunzelor vii si frumoase pentru a o include in design-ul baii tale.


Descopera aici cum sa te bucuri de un SPA in propria baie – Ghid de relaxare

Opteaza pentru trucuri pentru a iti mari vizual incaperea

Baile mici pot fi o adevarata provocare intr-o casa micuta. De aceea, pentru a mari vizual incaperea te sfatuim sa alegi cateva trucuri. Poti opta pentru a vopsi in verde doar cada sau cabina de dus. Restul incaperii poate fi deschisa la culoare pentru a mari vizual incaperea.

De asemenea, pentru a economisi spatiul, alege cabina de dus in detrimentul cazii. Aceasta este ideala pentru persoanele care nu au mult timp pentru a se relaxa, dar si pentru cei ce doresc sa economiseasca mai mult spatiu in baie.

Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a amenaja baia cat mai frumos.


Alege sa vopsesti doar jumatate de perete

Pentru a oferi baii un design cat mai elegant, alege sa vopsesti cu verde doar jumatate de perete. In acest fel, vei putea sa te bucuri de un design spectaculos in baie, dar si de o culoare absolut superba.

In baia ta, alege ornamente minimaliste precum oglinzi simple. Daca alegi oglinzile cu o rama aurie pe un fundal verde-smarald, baia ta va arata absolut deosebit.

 

sursa foto: Pinterest