Balconul, un spatiu care poate fi amenajat elegant – idei de amenajari

0
1042

Balconul, un spatiu care poate fi amenajat elegant – idei de amenajari

Dupa cum bine stiti balconul este o platforma cu balustrada fixata pe peretele exterior al unei cladiri si care comunica cu interiorul printr-o usa. Tocmai v-am spus definitia balconului, o incapere (asa am denumit-o noi) care poate fi considerata ca facand parte integranta dintr-o locuinta.


Citind randurile de mai sus, va veti gandi la acele apartamente construite cu ani in urma, care nu au in componenta lor niste balcoane generoase ca spatiu si nici nu ofera acel confort de care beneficiaza locuintele ridicate in prezent. Aveti dreptate si va spunem si motivul. Alta este viziunea acum, punandu-se accent pe balcon mai mult ca zona de relaxare, decat ca spatiu transformat in camara sau si mai rau in debara pentru depozitat lucruri inutile.

Dar sa nu ne pierdem in amanunte de acest gen si sa trecem la adevarata tema de astazi, respectiv la idei de amenajari cu piese de mobilier simple dar si elegante in acelasi timp si anume la canapele. Doar simpla pronuntare a cuvantului canapea ne face sa credem ca un astfel de mobilier nu poate sta decat intr-un living imens. Ei bine va inselati, deoarece astazi am pregatit o serie de imagini care contrazic acest lucru. O astfel de piesa, construita la dimensiune, poate face din balcon un loc confortabil pentru toti cei care vor sa se relaxeze dupa orele petrecute la serviciu.

Asadar daca v-ati decis ca este vremea sa reamenajati apartamentul vara aceasta, nu uitati ca intr-un astfel de spatiu puteti incadra canapele mici dar si alte obiecte de decor, precum mese si scaune din lemn.


Dar sa nu uitam de flori care isi au locul lor de cinste pe balcon si care sunt nelipsite din peisaj. Priviti si inspirati-va!

balconul

balconul

balconul

Amenajari in culori calde.

balconul

balconul

sursa foto