Baldachine exterioare. 19 idei de ornamente din panza pentru terasa casei

0
3105

Baldachine exterioare. 19 idei de ornamente din panza pentru terasa casei

Cand auzim cuvantul baldachin ne ducem cu gandul la un dormitor frumos amenajat, in care piesa principala de decor este un pat imens. Dar trebuie sa stiti ca exista baldachine si pentru exterior. Sunt niste ornamente din panza care pastreaza umbra in locurile in care ne place sa stam.


Zilele calduroase de vara ne fac sa cautam locurile racoroase si unde altundeva decat pe terasa casei. Iar asta nu inseamna altceva decat relaxare in aer liber. Am spus toate acestea deoarece stim ca terasa este un loc preferat, locul in care ne petrecem timpul in compania celor dragi.

Baldachine din panza ca idei de amenajari exterioare

Revenind la ideile despre amenajarile de astazi, nu putem sa nu ne intrebam de ce ar trebui sa alegem baldachinele ca ornamente de decor exterior. Unul din motive ar fi acela ca astfel de baldachine pastreaza umbra, chiar daca soarele amiezii inca arde, iar al doilea pentru ca au un aspect deosebit. Priviti!

baldachine baldachine

Amenajarea terasei cu ornamente din panza

Este lesne de inteles de ce persoanele care locuiesc la curte isi amenajeaza locul pentru servit masa in aer liber. Pentru ca le place sa-si petreaca timpul in mijlocul naturii si pentru confort. Iar tot acest confort poate fi creat cu usurinta din cateva piese de mobilier dar si cu un iluminat potrivit. Baldachinele din panza contribuie si ele la un ambient placut. Iata!


baldachine

Loc pentru servit masa amenajat cu baldachine din panza.

Baldachine din panza sau pergole din lemn

Ambele variante de amenajari sunt potrivite pentru exterior, insa baldachinele din panza ni se par mai deosebite ca aspect.

Baldachine exterioare care schimba design-ul casei

Nu se poate sa nu observati din imaginile de astazi, ca baldachinele din panza confera eleganta caselor care au terasele exterioare neacoperite. Priviti!


sursa foto