Baloti din paie transformati in proiecte absolut uluitoare

0
1374

Baloti din paie transformati in proiecte absolut uluitoare

Decoratiuni perfecte pentru toamna, realizate cu ajutorul unor baloti din paie. Haideti sa vedem mai multe idei aici, de unde putem sa ne inspiram si noi pentru a realiza proiecte frumoase pentru gradina.


Toamna si-a facut loc printre noi, iar femeile se concentreaza pe curatenie, pe ingrijirea gradinii pentru ca primavara urmatoare sa aiba o gradina frumoasa si roditoare. Cele mai frumoase decoratiuni pentru gradina pot fi facute din simpli baloti din paie.

Haideti sa urmarim, in urmatorul articol, cateva idei practice pe care cativa oameni cu multa imaginatie le-au pus in practica. De cele mai multe ori, aceste proiecte sunt realizate de femei cu multa imaginatie, iar ele ies atat de frumos incat toti musafirii vor pune ochii pe ele si vor intreba cum au fost facute.

De exemplu, in prima poza din acest articol, este realizata o bancuta din baloti din paie foarte frumos pusa la intrarea unei case.


baloti-din-paie-1

Creativ si colorat

Aceste decoratiuni frumoase sunt colorate si sunt special create pentru ca cei mici sa zambeasca. Ce ati spune daca ati vedea aceste decoratiuni in curtea voastra? Ar aduce un strop de culoare intr-o curte mohorata din cauza toamnei.

Haideti sa ne punem imaginatia la incercare si sa realizam si noi proiecte frumoase.

baloti-din-paie-2

Pista de bowling

Aceasta pista de bowling este expusa chiar in gradina casei voastre sau in curte. Nu v-ar placea?


baloti-din-paie-3

Canapea creativa in curte

Un gratar in familie sau intre prieteni este tot ce suna mai bine pentru un weekend placut de toamna. Daca vremea este placuta si tine cu noi, de ce sa nu transformam balotii din paie intr-o canapea frumoasa pentru gradina?

baloti-din-paie-4

baloti-din-paie-5

Inainte si dupa

In acest sezon fermecator in care recoltarea este actiunea principala pe care ne axam, bucuriile acestui anotimp sunt de a realiza decoratiuni frumoase si placute pentru gradina. Distractia de a realiza decoratiuni frumoase impreuna cu cei dragi este mai mare decat orice alta activitate. Partea buna este ca balotii din fan sunt disponibili si ii gasim peste tot, mai ales in locurile in care oamenii au animale.

baloti-din-paie-6

baloti-din-paie-7

baloti-din-paie-8

baloti-din-paie-9

via