Balotii din paie, o solutie ideala pentru un gradinarit eficient – Idei practice

0
6507

Balotii din paie, o solutie ideala pentru un gradinarit eficient – Idei practice

Oare mai putem spera ca iarna va pleca de la noi, lasand loc primaverii? Nu stim cu exactitate, dar nici nu mai conteaza deoarece am pregatit o multime de idei practice de a cultiva legumele si zarzavaturile in baloti de paie. De asemenea mai credem ca o astfel de metoda nu va este chiar necunoscuta, dar nu strica sa ne amintim din cand in cand astfel de solutii pentru un gradinarit eficient. Ba chiar putem spune adio sapatului in gradina, pregatirii straturilor pentru ceapa sau buruienilor sacaitoare, si veti vedea imediat de ce.


Privind din afara, o astfel de activitate, adica gradinaritul, pare ceva simplu insa trebuie sa va spunem ca lucrurile nu stau chiar asa. Munca pamantului este o munca solicitanta care cere mult efort fizic. Asadar, cei care va veti dedica urmatoarea perioada lucrului in gradina, va propunem prin intermediul imaginilor de astazi, sa aflati cum va puteti usura toata treaba in gradina daca alegeti, spre exemplu, sa plantati rasadurile in baloti de paie.

Dar sa o luam cu inceputul. Multa lume stie cat de mult sunt afectate rasadurile de rosii, mai ales in noptile reci de primavara. Dar le putem proteja sadindu-le in baloti de paie si acoperindu-le cu o folie din plastic, exact ca un mic solar pastrand in felul acesta o temperatura optima.

Nici udatul nu mai reprezinta o problema. Ia priviti mai jos cat de usoara este o astfel de activitate. Dar cel mai important lucru, din punctul nostru de vedere, este faptul ca nu trebuie sa ne mai chinuim cu pregatitul straturilor, mai precis sapatul pamantului sau alte lucrari istovitoare.


Sa urmarim asadar cu mult interes aceste idei practice si de ce nu sa ne inspiram din ele pentru propria gradina! Priviti!

idei practice idei practice idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto