BLACK FRIDAY PIATRAONLINE, piatra naturala in lumina marilor reduceri

0
202

BLACK FRIDAY PIATRAONLINE, piatra naturala in lumina marilor reduceri

Ati asteptat destul! Prietenii vostri, la fel. Daca nu stiu, trebuie sa le spuneti. Asteptarea se incheie pe 17 noiembrie 2017. Atunci PIATRAONLINE va aduce in lumina marilor reduceri 100 de tipuri de piatra naturala. 100 de produse din cele mai diverse: pentru amenajari interioare si exterioare, rezidentiale si publice. Black Friday vine la PIATRAONLINE cu produse din travertin, marmura, granit, ardezie, limestone, onix, terrazzo, cu toate finisajele si de toate dimensiunile. Greutatea produselor aflate in promotie va depasi 1.000.000 kilograme, si toate vor avea, ca si in anii trecuti reduceri, semnificative, ajungand pana la 80%.


Campania Black Friday va functiona atat pe siteul companiei, in intervalul orar 00-24, cat si in showroom-ul si in pavilionul din Aleea Teisani nr. 137 A, intre orele 08-20.

O singura zi de ajuns pentru amenajarea intregii case

Cei care au drag de piatra naturala, stiu deja ce li se potriveste cel mai bine pentru casa, biroul sau spatiul lor comercial. Acum vor trebui doar sa aleaga cea mai buna optiune. Iar o singura zi va fi de ajuns pentru achizitionarea pietrei naturale necesare amenajarii intregului spatiu, la un pret memorabil. Vor exista doua categorii de produse care vor face parte din aceasta campanie Black Friday la PIATRAONLINE.


Prima categorie: 50 de tipuri de produse in care cantitatea minima vanduta va fi de 1 palet  sau  1 lada. Peste aceasta cantitate se pot adauga un numar nelimitat de produse. A doua categorie: 50 de tipuri de produse a caror cantitate minima va fi o unitate de ambalare. In acest caz, produsele se vor vinde la cutie, metru patrat, pachet, set etc., deci nu la bucata. Stocurile produselor din aceasta categorie sunt limitate, lucru care inseamna ca in viitorul apropiat este posibil ca acestea sa nu revina pe lista de achizitii a companiei.

Simplificarea sistemului de vanzari

Pentru ca Black Friday este doar o singura zi, si inca una foarte solicitanta, PIATRAONLINE a venit cu noi abordari ale sistemului de vanzari. Prin aceste modificare se incearca o echilibrare a fortelor de vanzari inainte si dupa aceasta zi. Astfel, produsele cumparate de Black Friday se ridica sau se livreaza imediat, ele neputand fi pastrate in depozitele companiei. Motivul? Se estimeaza ca in acea zi cantitatea de produse va fi foarte mare, iar spatiul eliberat din depozit este programat pentru stocarea produselor care vor ajunge curand la clientii care le-au comandat.


Marfa se va achita integral de Black Friday, in ziua de 17 noiembrie 2017. Produsul se considera achizitionat doar dupa ce se confirma plata lui, in cazul cumpararii online. Rezervarea produsului pe site, fara confirmarea platii lui, nu inseamna cumpararea acelui produs. Cei care vor vizita showroomul si pavilionul PIATRAONLINE vor putea identifica cu usurinta produsele participante la promotia Black Friday. In plus, prin aceasta vizita isi vor putea face planuri pentru achizitiile ulterioare in legatura cu materialele ce se asorteaza cu materialele cumparate acum.

Important! Preturile afisate, pe site si in showroom, nu contin costurile de transport, montaj sau orice alte accesorii. Receptia marfii, din punct de vedere cantitativ si calitativ, se face la ridicare de la sediul PIATRAONLINE sau in momentul livrarii la adresa indicata. Eventualele obiectii se transmit in maxim 24 de ore de la ridicare sau livrare, reclamatiile ulterioare nefiind acceptate.

Anul trecut mai mult de 20.000 mp de produse vandute


Anul trecut, de Black Friday 2016, PIATRAONLINE a vandut peste 20.000 mp de produse. Estimarea pentru anul acesta este mult mai mare. Lucrul este de inteles datorita cursului ascendent al economiei nationale si mai ales pentru ca romanii au descoperit frumusetea pietrei naturale in anii din urma. PIATRAONLINE este una dintre putinele companii romanesti care au promovat piatra naturala in domeniul amenajarilor interioare si exterioare, incepand din 2007.

Iubitorii de piatra naturala sau cine este vrea sa vada acum in ce consta farmecul acestui material atat de versatil, colorat si rezistent, acum are una dintre cele mai bune ocazii. 17 noiembrie 2017 PIATRAONLINE, Aleea Teisani, 137 A, sector 1, Bucuresti, piatraonline.ro si piatraonline.com.