Blatul de bucatarie – Stiluri diferite, idei de design absolut superbe

0
1034

Blatul de bucatarie – Stiluri diferite, idei de design absolut superbe

Blatul de bucatarie este o componenta importanta a acestei incaperi, iar organizarea, dar si design-ul lui sunt extrem de importante. In bucatarie este important sa ne punem imaginatia la incercare atunci cand vine vorba de design. Un blat diferit nu doar ca schimba design-ul, dar scoate in evidenta si stilul bucatariei.


Mai mult decat atat, durabilitatea si longevitatea materialelor sunt importante atunci cand vorbim de blatul pe care il alegi in casa ta.

Materiale pentru blatul de bucatarie

Cele mai populare alegeri sunt piatra (cuartul), dar si placa de granit sau materialele laminate. De asemenea, blatul din aceasta incapere realizat din lemn texturat este si el o alegere excelenta pentru bucataria ta.

Daca bucataria ta este suficient de mare, atunci poti alege atat blat de bucatarie pe care sa il alegi intr-un stil, iar blatul de la insula de bucatarie in alt sti. In acest fel, vei avea o incapere decorata absolut superb.


Blatul din lemn poate fi o alegere excelenta. Persoanele care iubesc materialele naturale se pot bucura de un astfel de blat absolut superb. Mai mult decat atat, un finisaj cu adevarat original il poti obtine si tu daca renunti la finisare.

O bucatarie cu nuante vii

Exista o multime de persoane care iubesc accentele de culoare in bucatarie. Pentru a face acest lucru posibil, opteaza pentru un blat alb, dar si dulapuri albe. Acestea iti vor permite sa introduci in design decoratiuni in nuante vii, precum corai, rosu, portocaliu, dar si albastru sau verde.

O pata de culoare va transforma bucataria dintr-un loc simplu intr-o incapere cu adevarat frumoasa, dinamica si plina de viata.


Idei de amenajari pentru bucatarii foarte mici, un deliciu vizual

Cum sa alegi chiuveta de bucatarie care se potriveste perfect nevoilor tale

sursa foto: Pinterest