Bradul de Craciun, un ornament ce nu lipseste din casa romanilor

0
763

Bradul de Craciun, un ornament ce nu lipseste din casa romanilor

Bradul de Craciun este nu doar o traditie deosebita, ci si un ornament ce infrumuseteaza orice gospodarie, facand-o mult mai primitoare. Impodobitul bradului de Craciun se face, de obicei, in seara de 24 decembrie, adica in Ajunul Cracinului. Cu toate acestea, foarte multe persoane aleg sa impodobeasca bradul mult mai devreme pentru a se bucura de el.


Este o traditie ce nu doar ca ne face placere sa ne bucuram de ea cu cei dragi, dar infrumuseteaza intreaga casa.

Modalitatile diferite de impodobire ale bradului sunt multiple si ne lasa loc pentru a ne juca atat cu o multime de ornamente, dar si cu luminitele.

Alege ornamente unice

In ultimii ani, pomul nostru de Craciun nu se mai impodobeste doar folosind clasicele globuri, ci si cu ornamente diferite in forma de flori, frunze sau buchete. Trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine, globuletele clasice fiind completate perfect de acest decor.


Frunzele argintii se potrivesc de minune intr-un brad decorat simplu, minimalist, dar spectaculos.

Cum decoram bradul de Craciun – Idei spectaculoase, pe placul tuturor

Beteala clasica este detronata de fasiile simple

Beteala clasica pe care o cunosteam cu totii este acum inlocuita de fasiile simple aurii sau argintii. Sunt ornamente superbe, elegante, ornamente ce se potrivesc intr-o casa cu design minimalist.

Mai mult decat atat, poti alege ca si ornamentele clasice feliile de portocale uscate, agatate de o bucata de sarma sau ata. Ele sunt excelente pentru pomul tau de Craciun. Le poti presara si putin sclipici pentru un efect superb.


sursa foto: Pinterest