Bucatarii cu tema tomnatica ce te invita sa te relaxezi aici

0
259

Bucatarii cu tema tomnatica ce te invita sa te relaxezi aici

Ti-am pregatit cele mai frumoase ornamente cu tema tomnatica pe care le poti pozitiona in bucatarie pentru a insufleti spatiul. Toamna este anotimpul in care ne bucuram de proiectele amenajate atat in curtea noastra, cat si in interiorul casei.


Pentru a oferi o nota ceva mai vesele bucatariei tale, te invitam sa adauge aici cateva culori tomnatice care sa completeze designul bucatariei tale. De exemplu, prosoapele cu tema tomnatica precum: dovleci copti, mere, pere, frunze uscate sunt ideale pentru casa ta.

Mai mult decat atat, in bucataria noastra se potriveste si o vaza cu flori frumoase. Indiferent ca vorbim despre flori naturale sau despre o vaza cu flori artificiale ce sunt lucrate absolut superb, acestea vor completa designul absolut perfect.

Lumanarile parfumate

Dintr-un decor de toamna nu trebuie sa lipseasca o lumanare parfumata. Poti opta pentru o aroma de vanilie sau poti alege o aroma de citrice, aroma care te va cuceri pe loc.


Lumanarile parfumate pot fi pozitionat in orice colt din casa ta, indiferent ca vorbim despre masa din bucatarie, dar si pe masuta de cafea din living room.

Bucatariile cu tema tomnatica sunt mai primitoare

Cu cat le privesti mai mult, cu atat te indragostesti mai mult de ele. Bucatariile cu tema tomnatica sunt primitoare si confortabile, ele neavand nevoie decat de o paleta de culori neutra. Poti opta si pentru o creanga cu decoratiuni precum merisoare false pentru a completa decorul.

Inspira-te si din proiectele pe care ti le-am pregatit in acest articol.


Toamna in curtea si gradina noastra – Idei superbe de a decora

Corpurile de iluminat din curte, o adevarata relaxare la ceas de seara

Toamna in bucatarie – Ornamente absolut superbe pentru bucataria ta

Balcon amenajat in stil hygge, confortabil si relaxant

sursa foto: Pinterest