Bucatarii cu un design premium, create la standarde de lux

0
556

Bucatarii cu un design premium, create la standarde de lux

Renovarea bucatariei reprezinta un pas important atunci cand vine vorba de design-ul casei, mai ales daca vrei sa te ridici la standarde de lux. Inima casei tale este bucataria, o incapere care poate fi amenajata la standarde inalte. Alege aici mobilier de calitate si decoratiuni contemporane.


Este important sa optezi pentru un stil care se potriveste atat tie, preferintelor tale, dar un factor decisiv il reprezinta faptul ca acest stil sa fie in armonie si cu restul casei tale.

Insula de bucatarie, un spatiu incredibil de ajutator

Insula de bucatarie reprezinta un spatiu de care te poti bucura si tu daca ai o incapere mare, incapatoare. Este un corp de mobilier extrem de ajutator si iubit datorita versatilitatii sale.

O insula de bucatarie poate fi folosita atat pe post de blat de lucru, cat si pe post de spatiu pentru dining. Mai mult decat atat, insula de bucatarie poate avea montata chiuveta sau plita pentru ca zona de lucru sa fie pozitionata in centrul bucatariei tale.


Ai nevoie de un corp de iluminat pozitionat chiar deasupra insulei de bucatarie. In acest fel, focusul va fi deasupra acestei zone de lucru. Poti opta pentru becuri cu lumina rece sau pentru corpuri de iluminat care au atat lumina rece, calda, dar si combinata. Iti vei alege singur ambientul, in functie de ocazie, zi si preferinte.

Cum sa iti organizezi blatul de bucatarie – Idei superbe in imagini

Avantajele unei bucatarii de lux

Bineinteles, aspectul estetic si calitatea superioara a materialelor fac parte dintr-o bucatarie de lux. Acest lucru nu doar ca ofera plusvaloare camerei, dar te si ajuta sa poti alege dintr-un spectru mai mare de materiale, modele, nuante, dar si texturi.

Poti opta atat pentru un stil clasic, unde alegi bucatarii din lemn masiv si corpuri de iluminat de lux, dar si pentru un stil mai contemporan.


In ambientul unei bucatarii, atat lumina, cat si decoratiunile au un rol important. Ele sunt decisive atunci cand vine vorba de design, dar si de atmosfera din aceasta camera.

Lasa lumina naturala sa patrunda

Lumina naturala este foarte importanta in bucatariile de lux. Aceasta joaca un rol decisiv atunci cand vine vorba de ambientul din camera. Atat pregatirea meselor, cat si gatitul sunt mai placute intr-o incapere unde lumina naturala inunda spatiul.

Construieste de la inceput geamuri mari sau usi din sticla cu rame simple. Poti sa alegi draperii exterioare care te vor ajuta sa faci intuneric atunci cand iti doresti umbra sau atunci cand vrei sa protejezi incaperea de caldura. Aceaste draperii sunt eficiente, simple, extrem de chic si elegante. Se monteaza in exterior si se potrivesc in orice casa deoarece sunt usor de intretinut.


sursa foto: Pinterest