Bucatarii de lux, absolut superbe, perfecte pentru o casa mare

0
568

Bucatarii de lux, absolut superbe, perfecte pentru o casa mare

Aceste bucatarii de lux sunt absolut deosebite, mobilierul fiind ideal pentru o incapere mare, iar detaliile fac diferenta in ceea ce priveste corpurile de iluminat sau ornamentele.


Incaperile mari, spatioase, mai ales cele care au un tavan inalt sunt ceva mai usor de mobilat. Spatiul suficient de mare iti ofera libertate de miscare in ceea ce priveste ornamentele si decoratiunile. Fiind un tavan inalt, corpurile de mobilier, dar si cele de iluminat te ajuta sa decorezi superb incaperea.

Opteaza pentru trucuri atunci cand vine vorba de mobilier

Un mobilier deschis la culoare va face incaperea sa para si mai mare decat este deja. Un mobilier inchis nu este deloc greu de intretinut, este elegant si se potriveste de minune in casa ta.

Alege sa imparti mobilierul in doua parti. In partea de sus opteaza pentru o culoare mata, iar in partea de jos alege aceeasi nuanta, dar lucioasa.


De asemenea, in ceea ce priveste corpurile de iluminat, opteaza pentru a le pozitiona si pe tavan, dar si pe mobilier. Corpurile de iluminat de pe tavan vor imprastia lumina in intreaga incapere, facand bucataria luminoasa si practica.

Corpurile de iluminat de pe perete pot sa scoata in evidenta o piesa de mobilier sau zona de dining, in functie de preferintele tale.

Alege nuantele de albastru

Nuantele de albastru inchis sunt perfecte pentru bucataria ta. Descopera si aici cum poti integra aceasta culoare in bucatarie: Bucatarii in nuante de albastru, deosebit de frumoase si elegante.


Nuantele de albastru se incadreaza perfect intr-un spatiu mare. Acel albastru inchis, elegant, frumos este perfect pentru mobilierul din bucatarie.

Descopera si aceste bucatarii in nuante simple, ce nu atrag atentia prin culoare, ci prin eleganta

Bucatarii cu detalii superbe, de lux, deosebit de elegante si frumoase

sursa foto: Pinterest