Bucatarii elegante, moderne, in nuante superbe, dar inchise

0
466

Bucatarii elegante, moderne, in nuante superbe, dar inchise

Nuante superbe, inchise imbraca bucatariile extrem de elegante, bucatarii care atrag atentia prin frumusetea cu care sunt decorate. Bucataria este inima casei noastre, spatiul in care ne bem cafeaua, ceaiul, locul in care gatim si, pentru multi dintre noi, locul unde avem zona de dining.


Incaperea in care avem atat de multe activitati trebuie sa fie organizata cat mai bine in functie de lucrurile pe care le facem aici.

Un perete de piatra

Bucatariile moderne apeleaza din ce in ce mai des la piatra naturala. Acest material elegant este facut pentru a imbraca pereti, dar si un pilon sau pentru a imbraca exteriorul casei tale.

Piatra naturala este eleganta, ceva mai scumpa, dar materialul inspirat din natura iti va face bucataria frumoasa, amenajata cu bun gust.


Nuantele inchise pentru bucatarie

Nuantele inchise sunt elegante si, daca sunt combinate cu pardoseala deschisa la culoare, vor iesi in evidenta. Contrastul dintre mobilier si pardoseala sau alte decoratiuni trebuie sa fie unul de foarte deschis si foarte inchis pentru a atrage atentia.

De asemenea, poti alege si mobilier lucios in partea de jos si mobilier mat pentru partea de sus a bucatariei tale.

Mobilier realizat pe comanda

Oricat de eleganta ar fi o bucatarie, trebuie sa profitam si de spatiul pe care il avem disponibil. Mobilierul realizat pe comanda ne ajuta in acest sens. Ai nevoie de mobilier care sa acopere toate spatiile disponibile din aceasta incapere pentru a te bucura de o bucatarie cu adevarat practica, multifunctionala.


Mai mult decat atat, cu mobilierul realizat pe comanda poti sa te bucuri de tot spatiul disponibil din bucataria ta. Inspira-te si din galeria foto de aici.

Bucatarii superbe, amenajate in spatii de diferite dimensiuni si forme

Bucatarii cu un design premium, create la standarde de lux

sursa foto: Pinterest