Bucatarii extrem de micute, amenajate creativ si cu un strop de culoare

0
497

Bucatarii extrem de micute, amenajate creativ si cu un strop de culoare

Spatiile amenajate cochet nu trebuie sa fie neaparat foarte mari, ci trebuie sa aiba un strop de culoare si putina eleganta, asa cum au aceste bucatarii extrem de micute.


Bucatariile mici sunt spatii excelente de amenajare pentru a iti pune imaginatia la incercare atunci cand vine vorba de spatii de depozitare.

Cum faci ca o bucatarie mica sa para mai mare

Cu totii apelam la mici trucuri pentru a face ca o incapere ca sa para mai mare. Unul dintre acele lucruri este, deseori, alegerea unor nuante deschise.

Nuantele deschise la culoare precum albul, bejul, cremul sunt culori ce-ti fac incaperea sa para mai luminoasa si mai incapatoare. Este un truc extrem de bun pe care il poti pune in aplicare in orice incapere din casa ta.


Poti alege sa vopsesti atat peretii bucatariei, dar poti opta si pentru mobilier alb.

Cum adaugi culoare in bucataria ta

Daca ai ales sa decorezi bucataria cu nuante deschise, atunci trebuie sa optezi si pentru cateva decoratiuni care sa iti scoata in evidenta spatiul. Poti alege un perete colorat sau poti opta pentru decoratiuni in nuante aprinse la culoare. In acest fel vei adauga culoare in bucataria casei tale.

Poti alege chiar si un covor in culori de vara, culori aprinse si frumoase.


Forma bucatariei tale

Cand e corect, este important sa tii cont si de forma bucatariei tale. Bucatariile pe lung se decoreaza diferit fata de bucatariile care sunt late, dar micute.

Alege sa folosesti tot spatiul disponibil si sa pozitionez dulapuri pentru depozitare pana in tavan. In acest fel, vei profita de absolut tot spatiul pe care il ai disponibil.

Bucatarii foarte micute – Solutii eficiente de amenajare si depozitare

Bucatarii micute, amenajate pe gustul tuturor + Sfaturi utile de depozitare

sursa foto: Pinterest