Bucatarii mici, dar foarte confortabile – Idei pentru un decor multifunctional

0
934
decor multifunctional

Bucatarii mici, dar foarte confortabile – Idei pentru un decor multifunctional

O bucatarie mica poate deveni spatiul ideal atat pentru gatit, cat si pentru un mic dejun rapid sau o cafea cu prietenii dragi daca ai organizat aici un decor multifunctional. In galeria foto de mai jos iti prezentam o serie de decoruri pentru ca tu sa te bucuri de un loc unde poti sa gatesti, dar si de un loc unde poti sa iei micul dejun sau pranzul cu cei dragi.


Mai mult decat atat, oricat de mica este bucataria ta, cu ajutorul unui mobilier multifunctional poti crea aici un spatiu de relaxare perfect. De exemplu, intr-o bucatarie mica poti opta pentru o masa rabatabila, iar intr-o bucatarie putin mai mare poti folosi insula de bucatarie pe post de masa de dining.

Alege sa fixezi o masuta in perete

Pentru a reusi sa economisesti spatiul, fixeaza o masuta in perete. Aceasta tehnica este ideala pentru cei ce se confrunta cu problema spatiului mic. Mesele cu picioare ocupa mai mult spatiu, sunt mai mari, insa o masuta in perete este ideala pentru o bucatarie mica.

Mai mult decat atat, exista masuta fixate in perete pe care le poti rabata pentru momentele in care nu le folosesti. In acest fel, atunci cand nu ai nevoie de aceasta masuta te poti bucura de un spatiu liber in plus in bucataria ta.


Amenajarea bucatariilor in forma literei U

Bucatariile inguste pot fi amenajate daca aranjezi mobilierul in forma literei U. Cu cat profiti mai mult de spatiul de depozitare amenajat mai aproape de tavan, cu atat vei reusi sa economisesti mai mult loc.

Atunci cand vine vorba de bucatarii amenajate in forma literei U, te invitam sa arunci o privire si peste articolul nostru anterior: Amenajarea si depozitarea intr-o bucatarie in forma de U.

sursa foto: Pinterest