Cabanute din lemn ce arata absolut spectaculos, ideale pentru vacanta

0
3777
cabanute din lemn

Cabanute din lemn ce arata absolut spectaculos, ideale pentru vacanta

Descopera aceste cabanute din lemn ce sunt perfecte pentru o vacanta de vis. Arata spectaculos atat in interior, cat si la exterior.


Cabanutele din lemn sunt acele locuinte care iti ofera o stare frumoasa de bine. Sunt ideale pentru o casa de vacanta, dar sunt populare si atunci cand vine vorba de locuinta permanenta. Lemnul este un material extrem de rezistent, se potriveste atat pentru o casa mare, cat si pentru o casa mica si este perfect pentru o locuinta de familie.

Cabanute din lemn cu terase incapatoare

Cred ca orice casa are nevoie de o terasa primitoare. In acest loc poti sa te relaxezi in zilele calduroase, sa te bucuri de compania de cei dragi sau, pur si simplu, sa te bucuri de vreme si de natura.

Aici poti citi, te poti relaxa pe un sezlong sau poti sta de vorba cu cei dragi tie. Cabanutele din lemn care au terase incapatoare sunt perfecte pentru o casa de vacanta frumoasa. In zilele cu ploaie, cei mici se pot bucura de momentele petrecute aici, pe terasa. In spatiul unde este adapost te poti bucura si tu chiar si de zilele mai mohorate.


Descopera si aceste ornamente superbe pentru gradina ta realizate din lemn neprelucrat. 

Accesoriile necesare pentru astfel de cabanute din lemn

Dintr-o astfel de casa de vacanta nu trebuie sa lipseasca corpurile de iluminat. Acele accesorii care iti aduc aminte de Craciun si care te ajuta sa faci locul mult mai prietenos.

Opteaza pentru corpuri de iluminat de tip instalatie, ideale pentru serile de vara, dar si pentru serile de iarna. Cine spune ca luminitele sunt potrivite numai pentru Craciun? Ele pot fi folosite pe tot parcursul anului, pe terasa casei tale.

Amenajarea casei de vacanta – Idei utile

sursa foto: Pinterest