Cand viata iti da lamai, realizezi decoratiuni remarcabile cu ele

0
930
decoratiuni remarcabile

Cand viata iti da lamai, realizezi decoratiuni remarcabile cu ele

Pe langa limonada sau alte bauturi delicioase, cu lamaile putem realiza si decoratiuni uimitoare. Sa ne bucuram de vara! Sunteti curiosi despre ce e vorba?


„Cand viata iti da lamai, faci limonada” spune o vorba celebra. In cazul de fata, cand viata in da lamai, realizezi decoratiuni uimitoare cu ele. Daca ai organizat o masa festiva cu cei dragi, ai organizat o petrecere in gradina sau pur si simplu vrei sa iei prazul cu familia, te invitam sa ii uimesti pe cei dragi. Cum? Realizand decoratiuni frumoase pentru masa.

In acest articol, te invitam sa realizezi o multime de decoratiuni folosindu-te de lamai. Da, da! Ai auzit bine! Folosindu-te de lamai, de flori, de verdeata, dar si de toata imaginatia pe care o ai!

Ornament pentru masa

Un ornament ideal pentru masa este un cos plin de lamai. Daca ai o petrecere intr-o zi calduroasa, este perfect! Poti face o limonada sau poti folosi lamaile atat pentru ceai, pentru masa (daca servesti peste) sau pentru cocktail-uri. Suna bine, nu-i asa? Inspira-te din aceste poze pentru a realiza o decoratiune frumoasa si cu stil. Din cate poti observa, nu ai nevoie de lucruri scumpe pentru a realiza aceste decoratiuni frumoase.


Lumanari decorative

Puteti realiza chiar si lumanari decorative folosindu-va de un pahar, cateva lamai si putina imaginatie. Arata bine, nu-i asa?

sursa foto