Casa inconjurata de flori – Culori, bucurie, plante superbe, atmosfera magica

0
310

Casa inconjurata de flori – Culori, bucurie, plante superbe, atmosfera magica

Indiferent de cat de micuta este gospodaria ta, o explozie de culori, plante spectaculoase va transforma locul si ii va oferi o atmosfera magica. Plantele sunt cele care ne tin gospodaria in viata, sunt cele care ne ajuta sa ne bucuram de o atmosfera de vis.


De la flori colorate, pana la plante precum iedera, arbori ornamentali precum tuia, dar si flori cum sunt muscatele in ghiveci, toate acestea contribuie la infrumusetarea gospodariei.

Casa inconjurata de flori superbe

Florile se pot tine in ghivece, intr-o mini-gradina verticala. Pozitionata pe un suport din lemn sau din metal, mini-gradina ta este o modalitate excelenta de a economisi spatiul. Mai mult decat atat, optezi si pentru o metoda estetica si frumoasa de a aranja ghivecele cu flori.

Mai mult decat atat, poti alege si pentru flori amenajate de-a lungul bordurii tale. Florile ce se pot planta in sol, asa cum este hortensia, pot fi pozitionate pe o parte si cealalta a bordurii tale. In acest fel, vei crea un adevarat paradis cu flori superbe.


Amenajarea unui loc de relaxare

Langa florile tale te relaxezi cel mai bine primavara. Un spatiu de relaxare poate fi amenajat langa flori, ideal pentru a citi, pentru a iti bea cafeaua sau pentru a sta de vorba cu cei dragi.

Pozitionarea florilor la ferestre

La fereastra intr-o jardiniera poti tine florile precum muscatele, petuniile sau begonia. Sunt perfecte pentru casa ta, fiind ideale pentru a te bucura de frumusetea loc inca de cand dai perdeaua la o parte.

Floarea de ceara – O planta in ghiveci superba, ce se ingrijeste foarte usor

Infrumusetarea scarilor cu flori – Idei unice pentru fiecare gospodarie in parte

Arcade impresionante cu flori spectaculare, bogate, mari si impunatoare

5 Motive pentru care nu iti infloreste bogat si frumos hortensia

Culoare, flori bogate, idei spectaculoase pentru o curte de vis

sursa foto: Pinterest