Cascade de flori spectaculoase care par sa se verse din ghiveci

0
1668
cascade de flori

Cascade de flori spectaculoase care par sa se verse din ghiveci

O mica iluzie optica iti incanta privirea. Aceste cascade de flori par ca se varsa din suporturile in care sunt, astfel ca vor atrage privirile musafirilor si vor fi admirate, indiferent de unde alegi sa le pozitionezi.


Fie ca alegi sa plantezi florile in curtea sau in gradina casei tale, alege sa o faci intr-un mod diferit. Nu opta pentru o gradina mica, clasica, delimitata de un gard. Alege sa plantezi florile intr-un mod diferit, unic si spectaculos. Inspira-te din astfel de suporturi neconventionale pentru florile tale sau alege sa le plantezi intr-un mod unic, inspirat din galeria foto de mai jos.

Flori ce par ca se revarsa

Florile ce par ca se revarsa, cele care seamana cu o cascada sau cu un rau curgator, ele pot fi acele ornamente din curtea ta care sa atraga privirile.

Inspira-te din galeria foto pe care am pregatit-o pentru tine si vei fi uimit de ce poti face cu un simplu ghiveci, fara sa depui prea mult efort la crearea acestei mici iluzii optice.


Una dintre florile frumoase ce pot fi imbinate intr-un astfel de design unic este clematita.

Planteaza clematite

Clematitele sunt flori superbe, flori ce pot fi plantate primavara devreme in curtea casei tale. Te atrag prin culoarea si frumusetea lor unica, clematitele fiind flori ce pot fi plantate atat in gradina, cat si in ghiveci.

Pentru a ingriji clematitele, ai grija sa adaugi in pamant fertilizatori solizi pe baza de calciu. Mai mult decat atat, pentru a avea o planta sanatoasa, ai grija sa o pozitionezi intr-un loc unde va avea umbra la radacina. Partea de sus are nevoie de soare pentru a inflori, iar partea de jos are nevoie de umbra. Poate parea un lucru dificil, insa odata indeplinit acest „moft”, clematita va inflori superb in curtea sau gradina ta.


GEDSC DIGITAL CAMERA

sursa foto: Pinterest