Case amenajate cu un aer de vacanță, cu flori colorate și dinamică fantastică

Case amenajate cu un aer de vacanță, cu flori colorate și dinamică fantastică

Descopere aceste case amenajate cu un aer de vacanță. Aceste case superbe ne aduc aminte de vacanță, au o dinamică fantastică și sunt decorate cu flori ce te cuceresc instantaneu.


Vacanța este o perioadă absolut superbă pentru oricare dintre noi, perioadă în care ne relaxăm și ne încărcăm bateriile, dar ne facem și o mulțime de amintiri pentru o viață întreaga.

De aceea, este bine sa aducem câte puțin din vacanță și în gospodăria noastră. Astăzi îți prezentăm câteva case amenajate cu flori frumoase, colorate, case care ne amintesc de acele locuri din insulele grecești.

Poziționează corpuri de iluminat

Seara este un moment oportun pentru a petrece timp în aer liber. Sursele de iluminat pe care le poți poziționa aici îți schimbă ambientul din orice spațiu.


De aceea, ele nu sunt doar utile pentru a îți facilita accesul în anumite zone sau pentru a lumina, dar sunt și ideale pentru ambient.

Optează pentru corpuri de iluminat de tip instalații pe care să le agăți în copac sau pe care să le poziționezi pe gard.

De asemenea, pe timp de noapte poți alege corpurile de iluminat ce au senzor, plasate de-a lungul aleii. În acest fel, nu vei risipi energie electrică, dar vei avea lumina de care ai nevoie atunci când treci prin acel spațiu.


Nu uita de ornamentele cu flori

Ornamentele cu flori ne aduc aminte de vară. Acestea sunt o componentă esențială a grădinii tale și pot să transforme locul în funcție de modul în care le poziționezi. Florile nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie, indiferent de cat de micuță este aceasta.

Cum te bucuri de o grădină extrem de productivă, profitând de proprietățile solului

Muscata englezeasca, floarea care nu stiai ca exista, dar este absolut superba

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI