Case de lux, cu design deosebit, ce te vor impresiona pe loc

0
420

Case de lux, cu design deosebit, ce te vor impresiona pe loc

Aceste case de lux au un design diferit, magnific, un design care ar cuceri privirile oricui le privesc si le admira. Incaperile inalte te primesc intr-un decor absolut superb, un decor care te face sa te simti ca in cele mai frumoase filme.


Detaliile cu care aceste case sunt imbogatite te vor cuceri pe loc. Atunci cand zici „casa de vis” sau „casa de lux”, te gandesti la unul dintre design-urile de mai jos. Orice persoana trece pragul unei case de aici este impresionata de decorul acesteia, decor care te ajuta sa te bucuri de incapere in orice moment al zilei.

Geamurile mari lasa lumina sa intre in casa, iar materialele folosite sunt unele dintre cele mai calitative.

Cand este considerata o casa de lux?

Pentru ca interior sau exteriorul unei locuinte sa fie considerat de lux, acesta trebuie sa cuprinda elemente deosebite, materiale calitative si un decor perfect. In ceea ce priveste armonia dintre materiale si culori, aceasta trebuie sa fie si frumoasa, de efect, insa incaperea nu trebuie sa para aglomerata sau sufocanta.


Spatiile exprima eleganta, iar bunul gust este la el acasa in incaperile de aici.

Ce decor se alege intr-o casa de lux?

Atunci cand vorbim de casele de lux, cel mai adesea se opteaza, acum, pentru un design minimalist. Materialele cat mai calitative, dar imbinate subtil cu decoratiunile imbraca intreaga casa. Mai mult decat atat, stilul minimalist este si la mare cautare in zilele noastre.

De asemenea, intr-o astfel de locuinta poti opta, foarte usor, si pentru un decor clasic. Acest decor clasic exprima noblete, lux si te duce cu gandul la casele mari ale boierilor sau la castelele superbe.


Bai moderne, de lux, deosebit de frumoase – Idei design interior

Bucatarii mari, cu design de lux, ideale pentru casele mari

Apartament de lux, decorat superb – 3 camere si 80 metri patrati de decor elegant

sursa foto: Pinterest