Case de vis: biserica veche din Chicago transformata intr-o locuinta eclectica

0
540

Case de vis: biserica veche din Chicago transformata intr-o locuinta eclectica

O biserica veche din Chicago, care nu mai era folosita pentru scopul initial, a fost transformata intr-o superba locuinta pentru o singura familie. Transfomarea a fost realizata de cei de la Linc Thelen Design.


Biserica avea o suprafata de aprox 510 mp, iar in urma transformarii, s-a compartimentat in 7 dormitoare cu 6 bai si zone comune cu decoruri absolut fermecatoare.

biserica transformata in casa 1

Open space-ul din zona inferioara, de aprox 7mp, contine zona de living, sala de mese si bucatarie, fiecare zona dand dintr-una in alta. In loc sa se incerce scaparea de influentele trecutului, din contra, acestea au fost adoptate in procesul de transformare, cum ar fi ferestrele fabuloase cu vitralii, care aduc stropi de galben, verde si rosu in fiecare camera. Peretii de caramida au fost pastrati la intrare. grinzile de lemn din tavan au fost combinate fara prea mult efort cu elemente contemporane, in timp ce o schema rafinata de culori, care este dominata de alb si gri, defineste atmosfera moderna, cultivata in interior.

case de vis

biserica transformata in casa 3

biserica transformata in casa 4

biserica transformata in casa 5

biserica transformata in casa 6

biserica transformata in casa 7

Nivelul inferior contine, de asemenea, dormitorul matrimonial, dressing si baie, in timp ce la nivelul superior avem spatii private suplimentare, un loc de joaca uimitor cu un perete de alpinism personalizat, o gradinita si o sala de jocuri, care a fost anterior turnul clopotnitei!


Decorul modern, in nuante neutre, un semineu impunator si iluminat inteligent desavarsesc acest proces deosebit de restaurare.

biserica transformata in casa 8

biserica transformata in casa 9

biserica transformata in casa 10

biserica transformata in casa 11

biserica transformata in casa 12

biserica transformata in casa 13

biserica transformata in casa 14

biserica transformata in casa 15

via