Case imbracate in flori, visul implinit al oricarui gospodar

0
370

Case imbracate in flori, visul implinit al oricarui gospodar

Aceste case imbracate in flori reprezinta visul de o viata al oricarui om ce iubeste florile, natura, ce iubeste sa aiba grija atent de propria gospodarie. Casele imbracate in flori par a fi un vis implinit al oricarui om ce este indragostit de natura.


Atunci cand trecem pe langa o casa si vedem ca este imbracata in flori, stim ca persoana care are grija de ea este experta si iubitoare de plante.

Plantarea florilor pe langa casa

Daca nu doresti plante agatatoare, precum este iedera, poti impodobi casa altfel. Florile plantate pe langa casa, precum este hortensia, sunt flori ce iti infrumuseteaza gospodaria.

Ele cresc mari, bogate si frumoase si pot fi plantate de jur imprejurul casei tale. Iti fac gospodaria mai frumoasa, sunt superbe, iar culorile lor sunt spectaculoase.


Mai mult decat atat, hortensia este o floare ce creste destul de inalt, astfel ca va fi o planta impunatoare in gospodaria ta.

Cum se ingrijeste hortensia pentru a nu pierde florile acesteia

Case imbracate in flori – Plantarea florilor la ferestre

Pozitionarea ghivecelor cu flori langa ferestre este o alta modalitate de a iti infrumuseta casa. Ghivece cu flori, dar si jardiniere frumoase pot fi pozitionate langa ferestrele tale. Te vei bucura de o priveliste superba inca de cand deschizi fereastra.

Mai mult decat atat, daca sunt pozitionate la fereastra, vei putea sa le ingrijesti usor. Aici poti alege begonii, muscate superbe, dar si azaleea. De asemenea, nu uita si de petunii, flori superbe ce pot fi plantate si crescute in ghiveci.


Ofera-le un sol calitativ, ingrasaminte si bucura-le cu soare din plin pentru ca ele sa creasca frumos si sa se dezvolte bogat.

Flori ce impodobesc toate colturile gospodariei: ferestre, usi, terasa, foisoare

Ce secret ajuta hortensia sa infloreasca spectaculos, spre incantarea ta

sursa foto: Pinterest