Case superbe cu spatii de relaxare tip terasa, noile trenduri de vis

0
356

Case superbe cu spatii de relaxare tip terasa, noile trenduri de vis

Fie ca vorbim de terasa de pe acoperis sau de terasa din fata casei, aceste case superbe va vor cuceri privirile instantaneu. In galeria foto de mai jos va prezentam o multime de idei superbe care sa va inspire atunci cand vine vorba de amenajarile la curte.


Spatiile de relaxare sunt placute, ele reprezentand locul din gospodaria noastra pe care il iubim. Acea oaza de relaxare care ne ajuta sa ne simtim bine si sa ne bucuram de timpul liber. De aceea, te sfatuim sa il decorezi inspirandu-te din una dintre ideile de mai jos.

Flori ce impodobesc toate colturile gospodariei: ferestre, usi, terasa, foisoare

Adapteaza design-ul la nevoile tale

Amenajarea terasei nu poate fi o treaba usoara. Pe langa materialele alese, design-ul si ornamentele trebuie adaptate in functie de nevoile tale. De asemenea, alege sa amenajezi aceasta zona de relaxare cu bancute si cu umbrela pentru a te proteja de soare.

Amenajarea terasei exterioare

O terasa exterioara, in aer liber, este un spatiu proiectat perfect pentru a te bucura de relaxare. O poti realiza in prelungirea casei astfel incat sa te bucuri de un loc cu umbra, dar si sa profiti de un perete al casei. Vei avea o structura perfecta pentru a te lega de ea, iar de aici poti monta intreg scheletele pentru terasa ta.


In ceea ce priveste perioada rece, poti monta si incalzitoare pentru a te bucura de acest spatiu si pe timp de iarna.

Mai mult decat atat, vara poti opta si pentru un sistem de ventilatie. Daca alegi sa inchizi terasa, vei proteja lucrurile dinauntru si te vei bucura de un spatiu calduros si primitor pe timp de iarna.

Anna Evans exterior makeover. patio seating area on front of the house

All images copyright nicholas yarsley (wizzwam ltd).

sursa foto: Pinterest