Castigam spatiu suplimentar cu aceste idei de rafturi pentru colectia de carti

0
1767

Castigam spatiu suplimentar cu aceste idei de rafturi pentru colectia de carti

Ideea acestui articol nu a venit asa din senin, ci ca urmare a unei discutii pur intamplatoare despre colectia de carti. Colectie care nu isi mai gaseste locul in clasicele corpuri de mobilier.


Salvam o multime de spatiu cu aceste idei de rafturi pentru colectia de carti

Oricat de mult spatiu am avea la dispozitie, tot este insuficient. De exemplu, aceste idei de rafturi moderne si practice satisfac din plin nevoia de spatiu. Rafturi din lemn care isi fac loc atat intr-un ambient modern cat si intr-unul clasic.

colectia de carti colectia de carti

Clasica biblioteca sau rafturi moderne si incapatoare?

Ambele, spunem noi. Biblioteca are rolul ei, insa rafturile ne ofera spatiu suplimentar, spatiu de care avem nevoie atunci cand avem o multime de carti si nu avem unde sa le depozitam. Materialul din care sunt facute, dar si liniile moderne, confera rafturilor un stil aparte. In plus imbraca, la propriu, un perete pe care vrem sa-l scoatem in evidenta.

colectia de carti colectia de carti

Rafturi tip caseta – Idei de amenajari interioare

Rafturile tip caseta ofera din plin spatiul de care avem nevoie atunci cand este vorba de valoroasa colectie de carti. Mai mici sau mai mari si intercalate intre ele, casetele din care este compus raftul respectiv, ofera nu doar posibilitatea aranjarii si pastrarii cartilor de diferite dimensiuni, dar se incadreaza perfect in ambient.


colectia de carti colectia de carti colectia de carti colectia de carti

Spatii suplimentare pe care le poti exploata la maxim

Daca rafturile moderne si incapatoare nu iti ofera spatiul de care ai nevoie, iti poti indrepta atentia spre alte locuri din casa. Spre exemplu, mansarda. Este un loc generos, pe care daca stii cum sa-l amenajezi,  iti poate satisface si aceasta dorinta. Sau spatiul de sub scari. Iata!

Prin urmare, daca te afli in plin proces de reamenajare, lasam mai jos 22 de idei practice ca sursa de inspiratie pentru aceia dintre voi care nu au unde sa-si pastreze cartile de valoare.

colectia de carti

sursa foto: Pinterest