Casute realizate chiar de tine, din lemn, pentru o gospodarie de poveste

0
154

Casute realizate chiar de tine, din lemn, pentru o gospodarie de poveste

Poti depozita uneltele aici, poti tine ghivecele cu flori cat lucrezi la schimbarea pamantului sau poti avea o casute cu plante verzi, frumoase. Casutele realizate de tine din lemn pot fi folosite pe post de spatiu de depozitare.


Spatiu de depozitare pentru unelte

Pe timp de vara, primavara si toamna poate fi destul de dificil sa te duci pana in magazia ta pentru a lua uneltele de care ai nevoie in gradina. De aceea, o astfel de casa din lemn pentru depozitare poate fi excelenta. Aici poti tine si o parte din hrana pentru animale si pasari, dar si multe alte lucruri.

De asemenea, locul umbrit poate fi folosit si pe post de spatiu de relaxare atunci cand ai nevoie de o mica pauza de la treaba din gradina ta.

Loc pentru a tine lucrurile pentru gratar

Echipamentul pentru gratar, gratarul si multe alte accesorii pot fi si ele depozitate intr-o astfel de casa din lemn. Poate fi realizata chiar de tine.


Spatiu pentru pasarile tale

De asemenea, un astfel de loc poate fi ideal pentru pasarile tale. Gainile, cocosii, ratele si alte pasari pot sa stea aici in zilele de vara si primavara. Ele se vor bucura de lumina, de iarba din gradina, dar si de un spatiu unde pot sa doarma sau sa bea apa.

Gainile au nevoie de multa lumina pe timp de zi, dar si seara. Pentru serile petrecute in intuneric, poti folosi un bec cu lumina rosie, speciala. Ofera nu doar lumina de care au nevoie, ci le vor si ajuta sa produca mai multe oua delicioase, sanatoase.

Mini-casute realizate din bucati de lemn vechi, perfecte pentru o curte mica

Amenajarea unei terase in curtea casei tale – Elegant, spectaculos, superb

sursa foto: Pinterest