Cât de mult schimbă florile înfățișarea unei gospodării – Adevărul transpus în imagini

Cât de mult schimbă florile înfățișarea unei gospodării – Adevărul transpus în imagini

Când alegem să decorăm gospodăria cu aranjamente din flori colorate, parfumate, atunci observăm cât de mult schimbă florile înfățișarea unui loc.


Florile sunt pentru curtea și gospodăria noastră la fel cum sunt ornamentele pentru interiorul casei tale. Ele aduc bucurii, un zâmbet, dar și plusvaloare atunci când vine vorba de design.

În funcție de modul în care alegi să le aranjezi în curtea casei tale, florile vor face curtea mai frumoasă, inundând-o de culoare și parfum pe toată durata verii, până toamna târziu.

Aranjarea florilor din curtea ta

Felul în care alegi să aranjezi florile din curtea casei tale este modul în care curtea își va schimba designul. De exemplu, poți opta pentru a combina nuanțe foarte deschise cu nuanțe foarte închise. Contrastul se vede absolut superb în orice design, indiferent de mărimea pe care o are curtea.


Le poți poziționa în fața casei tale, de-a lungul gardului, dar și în lateralul curții, acolo unde ai amenajat un spațiu de relaxare pentru tine și cei dragi.

Hortensiile, flori absolut superbe

Există multe soiuri de hortensie. Dacă alegi soiul potrivit pentru curtea casei tale, atunci te vei bucura de o floare cu adevărat frumoasă.

De exemplu, dacă îți dorești o floare în altă, hortensia comună ajunge până la 2 m înălțime. Aceasta este stufoasă și înflorește puternic. Se găsește în multe culori și dimensiuni, fiind o floare care se impune prin frumusețea ei.


Această plantă are nevoie de sol hrănitor, umed, de udări regulate, dar și de un loc luminos pentru a crește frumos și sănătos.

 

Processed with VSCO with s3 preset

Flori fantastice care înfrumusețează grădina și îți bucură privirea

Cum te bucuri de o grădină extrem de productivă, profitând de proprietățile solului

Flori colorate, cu adevărat spectaculoase pentru o explozie vizuală

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI