Cauti un model de gratar si nu ai de unde sa te inspiri? Uite aici idei practice

Cauti un model de gratar si nu ai de unde sa te inspiri? Uite aici idei practice

A inceput un nou sezon de amenajari exterioare. Iar cand am spus amenajari exterioare ne-am gandit si la construirea unui gratar in curte. O constructie utila si obligatorie, spunem noi. Prin urmare daca nu ai un model dupa care sa te inspiri, iti oferim noi o multime de solutii in acest articol.


Placerea de a avea un gratar in curte – Idei de amenajari exterioare

Dupa parerea noastra, de nespecialisti bineinteles, ideea construirii unui gratar in curte pare destul de complicata. Ce ne-a determinat sa credem asta? Alegerea locului, procurarea materialelor, dar si construirea lui. Mai ales atunci cand nu avem un model dupa care sa ne inspiram. Insa ideile de astazi ne-au convins de contrariu. Nu este deloc greu, cand avem o sursa de inspiratie.

gratar

Cum alegem locul pentru amplasarea gratarului

Este evident ca un asemenea ansamblu ar trebui amplasat cat mai aproape de casa. Iar unul din aceste locurile este in imediata apropiere a terasei exterioare. Terasa exterioara care inseamna de fapt acel spatiu intim si confortabil de care ne bucuram atunci cand vrem sa stam cu familia sau cu prietenii la un picnic.

gratar gratar gratar

Ce design alegem pentru gratarul din curte

Tot in calitate de nespecialisti si exprimandu-ne o parere personala, un asemenea ansamblu ar trebui sa fie cat mai functional si apoi sa ne gandim la partea de design. Functional, in sensul de a avea incorporat in cadrul lui o chiuveta, de exemplu. Sau, de ce nu, sa indeplineasca si rolul de cuptor. Dar si de plita. Iar acestea sunt doar cateva dintre ele. Ceea ce nu ar fi imposibil, spunem noi.


Asadar, cei care care veti dori sa construiti vara aceasta un gratar in curte si nu aveti de unde sa va  inspirati, priviti aici idei practice.

gratar gratar gratar gratar gratar

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI