Ce boiler sa aleg pentru casa mea? Fa cea mai buna alegere!

0
212
boilerul potrivit

Ce boiler sa aleg pentru casa mea? Fa cea mai buna alegere!

Atunci cand doresti sa achizionezi ceva, o sa gasesti pe piata o varietate de produse, iar tu trebuie sa alegi produsul potrivit pentru tine. Asa se intampla si cand vine vorba de achizitionarea unui boiler. Indiferent de sezon, cu ajutorul unui boiler veti avea mereu apa calda. Daca nu stiti ce boiler sa alegeti, va invitam sa cititi articolul urmator pentru a lua decizia potrivita.


Pe piata existenta gasim o multime de boilere, dar si diferite tipuri de astfel de produse din care noi sa alegem. Intrebarea pe care ne-o punem atunci cand achizitionam un produs nou este: „Care este cel mai potrivit model pe care sa il cumpar?”, dar si: „Sa aleg un boiler electric, termoelectric, pe gaz sau sa ma axez pe un boiler pe lemne?”.

Inainte sa cumparam produsul vom tine cont de mai multi factori:

– Cate persoane vor folosi acel boiler?


– Cat de des avem nevoie ca boilerul respectiv sa fie pus in functiune?

– Care este puterea motorului?

– Cum se monteaza? (Acest lucru este foarte important atunci cand achizitionezi un astfel de produs)


Boilere pe lemne

In functie de combustibilul sau, boilerul se comporta intr-un anumit fel. De exemplu, boilerul pe lemne inca reprezinta o solutie fiabila pentru multe gospodarii. Va veti intreba cum de un boiler pe lemne este inca folosit in zilele noastre. Ei bine, acestea beneficiaza de o capacitate mare si incalzesc o cantitate mare de apa. Cum va povesteam si mai sus, daca aveti nevoie de o cantitate mare de apa pentru a fi incalzita, va sfatuim sa va axati pe un astfel de boiler pe lemne, ca acestea de aici.

Boilere electrice

In momentul de fata, ele sunt cele mai rentabile si cele mai populare de pe piata. Se alimenteaza la o priza normala si sunt usor de folosit. Un model de boiler electric va reusi sa pastreze apa calda deoarece are functia de stand by, functie ce va va ajuta sa economisiti mai multa energie. Pentru a vedea mai multe modele, va invitam sa aruncati o privire AICI.

Cum estimam volumul de apa?

Daca folositi dusul, dar si apa de la chiuveta, volumul necesar in functie de numarul de persoane este urmatorul:


1 persoana = 50 Litri

2 persoane = 80 Litri

3 persoane = 100 Litri

4 persoane = 120 Litri

5 persoane = 150 Litri

Astfel, veti putea sti care este boilerul potrivit pentru tine si familia ta. Pune cap la cap toate detaliile necesare pentru a achizitiona cel mai bun produs.