Ce flori superbe mai plantam in gospodaria noastra primavara aceasta

0
174

Ce flori superbe mai plantam in gospodaria noastra primavara aceasta

Sa ne bucuram de un anotimp colorat, inmiresmat, un anotimp care ne umple sufletele de bucurie cu ajutorul acestor flori superbe. Culorile cat mai variate sunt ideale pentru curtea ta caci ele iti fac nu doar curtea mai frumoasa, dar si mai vesele.


Este important ca prima impresie a musafirilor tai, dar si a ta este de gospodarie colorata, superba.

Hortensii deosebite, flori ce iti fura privirea si iti cuceresc inima

Aranjarea florilor pe terasa

Nu doar ca transforma spatiul in unul cu adevarat superb, dar florile de pe terasa sunt pozitionate chiar la vedere, astfel incat tu sa le poti ingriji. Vei vedea cand au nevoie de apa, dar si daca au nevoie de protectie impotriva daunatorilor.

Ciupeste-le pentru ca ele sa creasca frumos, sanatos, sa se dezvolte cat mai mult. De asemenea, nu uita sa le pui si fertilizator. In perioada de inflorire, plantele au nevoie de fertilizator pentru a creste cat mai frumos.


Florile din curtea ta

Creeaza delimitatoare pentru aleea ta cu ajutorul florilor din curte. Opteaza pentru flori micute, gingase, precum panselutele pentru a te bucura de un peisaj colorat, frumos.

De asemenea, poti alege si lacramioare superbe ce miros absolut divin si au puterea de a transforma orice spatiu in unul de poveste.

Florile din gradina

Si in gradina, in functie de spatiul pe care il ai, poti planta flori. Primavara poti alege hortensii superbe ce te bucura cu flori pana toamna. De asemenea, toamna poti opta pentru a creste crizanteme si gladiole, plante care sunt extrem de rezistente in vaza.


Inflorire luxurianta a crizantemelor pe timp de toamna

Decorarea cu flori superbe, colorate

Nu uita sa alegi cat mai multe culori atunci cand vine vorba de curtea ta. Acestea sunt ideale pentru o curte micuta, dar primitoare, o curte cat mai colorata.

Amenajarea spatiului din fata casei tale, un loc superb, colorat

sursa foto: Pinterest