Ce mai putem face din cofrajele de carton – Idei de obiecte decorative

0
7710

Ce mai putem face din cofrajele de carton – Idei de obiecte decorative

Obiecte decorative din cartonul de la cofrajele de oua, iata un subiect pentru cei care vor sa-si petreaca timpul in mod creativ.


Atunci cand cumparati oua de la magazin, automat va alegeti si cu un cofraj din carton. Firesc este sa-l aruncati la gunoi. Unii, nu numai ca nu le-au aruncat la gunoi, ci s-au gandit sa realizeze din ele niste obiecte decorative minunate. Va vine sa credeti ? Daca da, iata o alta idee marca Do It Yourself de a recicla cofrajele de oua intr-un mod creativ.

Sunt proiecte usoare, de aceea credem ca nu veti da inapoi de la realizarea lor, asta in primul rand, iar in al doilea rand arata foarte bine pentru niste obiecte decorative, gandindu-ne desigur din ce sunt facute.

Folosindu-va de o foarfeca si de o substanta pentru lipit puteti confectiona decoratiuni numai bune de expus pe un perete, spre exemplu. Nu ar trebui sa va faceti griji ca se vor prafui si vor fi greu de curatat, oricand puteti face altele, deoarece materia prima o veti avea la indemana de fiecare data cand cumparati oua.


Ce mai puteti realiza din astfel de cofraje? Puteti decora rama unei oglinzi spre exemplu sau puteti confectiona niste flori decorative minunate.

Puteti sa-i atrageti si pe cei mici in astfel de proiecte. Suntem siguri ca vor fi incantati de ideea de a taia cu foarfeca sau de a lipi si colora impreuna cu voi, intr-o frumoasa dupa-amiaza de weekend.

Va invitam asadar sa urmariti imaginile de astazi si sa ne spuneti parerea voastra la rubrica de comentarii a paginii Do It Yourself.


obiecte decorative 1

obiecte decorative 2

obiecte decorative 3

obiecte decorative 4

obiecte decorative 5

obiecte decorative 6

obiecte decorative 7

via