Ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa de vacanta

0
700
casa de vacanta

Ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa de vacanta

O casa de vacanta iti ofera oportunitatea de a te relaxa si de a iti incarca bateriile, asa ca ai grija sa o utilezi cu tot ce este necesar.


Daca aceasta casa este una cumparata sau mostenita si este destul de veche, mai intai de toate trebuie sa iei in considerare renovarea ei. In functie de structura pe care o are, poti alege sa mai faci inca un etaj, poti construi o terasa sau poate un foisor in curte. De asemenea, tine cont de faptul ca orice casa trebuie izolata astfel incat iernile sa fie calduroase, iar verile racoroase.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand renovezi o casa?

Renovarea unei case consta, in primul rand, in verificarea tututor sistemelor si instalatiilor. De aceea, asigura-te ca:


  • instalatiile sanitare si electrice sunt in stare perfecta de functionare;
  • repara gardul din curte, daca este cazul;
  • consolideaza structura casei;
  • izoleaza casa in interior si exterior;
  • refa toate finisajele exterioare pentru ca aceasta casa sa arate ca noua.

casa de vacanta

Accesorii de care ai nevoie intr-o casa de vacanta

Daca toate aspectele importante sunt puse la punct, atunci este cazul sa iti echipezi casa de vacanta. In acest mod, vei avea toate lucrurile necesare pentru a ingriji casa, gradina, dar si pentru a te relaxa si a fi confortabil in aceasta locuinta.

Generator de curent

Fie ca ai casa intr-o zona usor izolata sau intr-un sat, ai grija sa ai un generator de curent. Intreruperile de curent pot dauna electronicelor si electrocasnicelor tale si sunt foarte utile.

Scule si unelte pentru a ingrii curtea si casa

Orice casa la curte are nevoie de reparatii. De aceea, astfel de scule si unelte de mana nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie.


Sunt utile, pot fi folosite de profesionisti, dar si de amatori si sunt absolut necesare in orice casa de vacanta.

Filtre de apa

In astfel de zone rurale sau de munte apa este deseori dura. De aceea, pentru a evita urmele de calcar pe vesela ta, dar si pentru a evita ca aparatura din casa (masina de spalat, filtru de cafea, etc.) sa se strice, ai grija sa optezi pentru astfel de filtre de apa.

O trusa de prim-ajutor

Fie ca ai sau nu acces rapid la serviciile medicale, o trusa de prim-ajutor iti poate fi de folos in cazurile extreme. Ideal ar fi sa nu ai nevoie de ea niciodata, insa cel mai bine este sa fim precauti atunci cand vine vorba de echiparea locuintei noastre de vacanta.


sursa foto: Pixabay & Unsplash