Ce plante trebuie neaparat sa le ai in curte deoarece infloresc tot anul

0
10070

Ce plante trebuie neaparat sa le ai in curte deoarece infloresc tot anul

Descopera aceste fantastice plante care infloresc tot anul. Multe persoane isi doresc sa aiba in curtea lor plante absolut superbe care infloresc pe tot parcursul anului, speram sa ne infrumuseteze gospodaria.


O gradina cu flori iti provoaca fericire doar atunci cand o privesti, iar aceasta bucurie este si mai mare daca florile sunt prezente in anotimpurile reci.

Muscatele, flori absolut superbe

Muscatele sunt flori cu un frunzis bogat, plante absolut spectaculoase care stau in gospodariile noastre atat in anotimpul rece, cat si in anotimpul cald. Ele pot fi plantate atat in gradina, dar si in ghivece, ghivece pe care le poti pozitiona pe terasa sau in balconul casei tale.

Craitele, plante de toamna pentru curtea noastra

Craitele sunt plante ce se regasesc in culori absolut superbe precum portocaliu, maro sau galben. Mai mult decat atat, craitele sunt plante care ne fac gospodaria mai frumoasa si au un aspect tomnatic absolut superb.


Partea buna la aceste plante frumos este ca ele pot fi pozitionate atat in soare, cat si in umbra, ele nefiind plante foarte pretentioase.

Bujorul, floarea care te cucereste si care are si utilizari medicale

Gerbera

Gerbera este o floare absolut superba, o floare care este viu colorata si impresioneaza prin acest lucru. Infloresc in tot timpul anului, ea putand sa iti impodobeasca spectaculos balconul, terasa sau alte spatii

Varietatea de culori incepe de la roz, galben, violet, dar si nuante precum rosu, alb, crem si portocaliu.


Margaretele

Margaretele sunt flori de camp, flori care se gasesc frecvent in gospodariile oamenilor. Ele se ofilesc pe timp de iarna, insa partea buna este ca infloresc foarte repede odata ce primavara a sosit.

Cum plantam in gradina trandafirii crescuti in ghiveci si trandafirii doar cu radacina

sursa foto: Pinterest