Ce poti face din banalele bete de chibrituri – 12 idei creative

12 idei creative – Ce poti face din banalele bete de chibrituri

Cine oare nu a primit vreodata o cutie de chibrituri ca rest la ceva ce am cumparat? Toti, cu siguranta. Ce am facut cu ea? Cel mai probabil sta ori in vreun sertar al mobile de bucatarie, ori pe pervazul vreunei ferestrei, ori pur si simplu am aruncat-o fara sa ne dam seama. Insa unii chiar au stiut ce sa faca din aceste bete de chibrituri.


Ca sa poti realiza ceea ce va vom prezenta astazi in acest articol, trebuie sa fii foarte rabdator si meticulos. Cei care au astfel de pasiuni nu pot fi decat de admirat. Unii chiar au mers pana la a face obiectele in marime naturala. Este si acesta un mod de a ne deconecta de tot ce este neplacut in jurul nostru.

Am ales pentru voi cateva imagini cu ceea ce realizeaza unii din banalele chibrituri si chiar sunt reusite. De ce sa nu incepem si noi de undeva? Vom deveni oare mai rabdatori si mai meticulosi? Ceea ce nu e rau…ne gandim.

Speram sa gasiti utile aceste idei sau sa ne spuneti ca ati admirat imaginile, ceea ce inseamna ca apreciati efortul celor care au realizat astfel de lucruri, fie ca au facut-o din pasiune sau doar pentru noi privitorii.


idei creative

idei creative

3

4

5

6

7

8

9

10

idei creative

idei creative

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI