Ce produse poti alege de la Unic Spot pentru amenajarile interioare

0
64

Ce produse poti alege de la Unic Spot pentru amenajarile interioare

Atunci cand discutam despre amenajarile interioare, fie intr-un apartament sau o casa, tinem cont in principiu de spatiul disponibil. Nu avem neaparat nevoie sa apelam la un designer pentru a ne crea acel spatiu cu bun gust si inedit. Tinem cont mai degraba de gusturile si personalitatea noastra.
Indiferent de caz, schimbarile sunt bine-venite pentru oricine. Fie ele mici sau mari. Si asta pentru in mare parte din viata ne petrecem cel mai mult timpul confortul casei noastre. Asa ca, in momentul in care ne-am cam saturat de stilul pe care l-am adoptat timp de cativa ani, il putem schimba oricand, atunci cand avem un aliat de incredere in acest sens.
Si nu trebuie sa investim sume exagerate pentru a ne redecora casa. Putem cauta dinainte site-uri dedicate acestei nise, care detin game versatile de produse, la preturi accesibile si calitative, iar varianta ideala este Unic Spot.


Cateva idei marca Unic Spot pentru amenajarile interioare

Asa cum spuneam mai sus, in functie de spatiul pe care il avem la dispozitie alegem si produsele. Daca locuim intr-un apartament mai mic, tinem cont ca livingul este o incapare de tranzitie, este locul unde ne petrecem cel mai mult timpul alaturi de familie sau de prieteni.

Pentru a da senzatia de o incapare incapatoare, eleganta, dar si cu un design de bun gust, este important ca acest spatiu sa nu fie aglomerat. Putem opta deci pentru o mini biblioteca, care este ideala pentru amenajarea unui living, oferind totodata si functionalitate incaperii.

Gasim la Unic Spot destul de multe variante de unde putem alege. Daca ne place stilul
vintage spre exemplu, este locul potrivit de unde putem alege astfel de produse. Finisajul
antic creeaza o atmosfera calda, eleganta si primitoare.


Daca livingul este o camera mai intunecata unde soarele patrunde doar in jurul amiezii, este recomandat sa optam pentru elemente decorative deschise la culoare. Vor lumina camera, iar energia pozitiva va predomina. Putem alege de la Unic Spot rafturi de perete, deschise la culoare, sub diferite forme, care nu ocupa spatiu si sunt ideale pentru un plus de eleganta si rafinament. Pot fi decorate cu ghivece de flori, carti sau alte elemente decorative. Putem alege niste scaune in aceeasi nuanta, tot deschise. Modelul Alia bej spre exemplu, pe care il gasiti pe site. Se completeaza perfect, iar spatiul va fi unul ordonat si luminos.

Holul, la fel de important

Tinem cont si de holul apartamentului. Putem alege de aici cuiere si pantofare dintr-o gama la fel de variata. Daca holul este de dimensiuni mici, mergem pe acelasi principiu ca in living.
Obiecte mici, dar practice care vor da impresia de un spatiu mai mare. De preferat aceleasi culori deschise. Gasim deci la Unic Spot pantofare cu 2, 3 sau mai multe sertare, set de mobilier cu oglinda, cuiere cu tot cu suport pentru pantofi tip design industrial de diferite materiale, dimensiuni si stiluri. Au rol practic si estetic si schimba aspectul holului extrem de mult. Daca ne dorim continuitate intre living si hol, putem merge pe acelasi stil vintage.
Solutii practice la preturi avantajoase, Unic Spot poate fi un aliat de incredere in acest sens.
Descopera gama de produse pe site-ul unicspot.ro.

Date de contact:
[email protected]


sursa foto: Pinterest