Ce putem face din sparturi de ceramica – idei creative

0
2236

Ce putem face din sparturi de ceramica – idei creative

Uneori o simpla pata de culoare, exact acolo unde trebuie, va poate face mai veseli si mai creativi in diminetile insorite de vara. Iar pentru asta nu e nevoie de cine stie ce, doar de efortul de a privi o gradina frumos amenajata, asezati comod intr-un fotoliu de pe terasa. Daca vi s-a parut ca vom vorbi despre metode de relaxare, aflati ca v-ati inselat, ba dimpotriva vom vorbi despre o odihna activa gandindu-ne desigur la aceste proiecte deosebite si usor de realizat.


Tema de astazi fiind una creativa, nici de data aceasta nu facem abatere si va prezentam idei de a decora portiuni exterioare de pereti. Cu ce le puteti decora? Cu sparturi de ceramica. Si spunem asta deoarece tuturor vi s-a intamplat sa mai spargeti din cand in cand cate o ceasca de cafea sau o farfurie mai mare.

Urmarind imaginile de astazi, sigur n-o sa le mai aruncati, ci le veti pastra pentru a le folosi la astfel de decoratiuni, iar ceea ce va propunem sa faceti necesita doar putina imaginatie. Cum la fel de adevarat este si faptul ca veti avea nevoie de multe bucati de ceramica sparta.

Asadar, daca intamplarea face sa va alegeti cu sparturi de ceramica, le puteti transpune in peisaje decorative exterioare.


Trebuie sa mai stiti ca imaginea pe care am indragit-o de prima oara este aceea in care niste crengi compuse din astfel de sparturi, creeaza pur si simplu iluzia unei plante agatatoare care a crescut pe toata portiunea de zid, ceea ce partial e adevarat, cu diferenta ca in locul respectiv a fost asezat un ghiveci cu o floare naturala de inaltime medie.

Priviti dragi cititori si inspirati-va din aceste proiecte care, pe langa faptul ca sunt foarte frumoase, va transmit si acel sentiment de bucurie de a fi inconjurati de peisaje vesele si frumoase si nu va opreste nimeni sa va decorati peretii exteriori, punandu-va in felul acesta imaginatia si creativitatea la incercare.

sparturi de ceramica 1

sparturi de ceramica 2

sparturi de ceramica 3

sparturi de ceramica 4

sparturi de ceramica 5

sparturi de ceramica 6

sparturi de ceramica 7

via