Ceea ce ne lipseste din gradina este foisorul. Gasim 16 idei de amenajari aici

0
756

Ceea ce ne lipseste din gradina este foisorul. Gasim 16 idei de amenajari aici

Daca ar fi sa ne gandim la cum ne-am decorat gradina vara aceasta, am spune din start ca foarte frumos, iar cele care ne-au inspirat au fost chiar ideile din postarile noastre. Insa tot ne-a mai ramas ceva de facut. Daca va intrebati deja despre ce este vorba, va spunem doar atat. Amenajarea gradinii cu foisoare sau pavilioane din lemn.


Cunoastem cu totii ce sunt acelea foisoare. Sunt acele constructii usoare din lemn, mult ridicate deasupra pamantului, cu acoperisul sustinut de stalpi sau de coloane si care servesc ca loc de relaxare in curte sau in gradina.

Trebuie sa mai stiti ca am ales aceste idei de decoruri pentru ca sunt singurele idei pe care nu vi le-am prezentat inca, si chiar daca vara este pe sfarsite, timp ar fi din plin pentru a realiza astfel de amenajari.

Asadar, daca ati ramas cu materiale de la constructia casei, si nu stiti ce sa faceti cu ele, va prezentam noi cateva modele de foisoare in imaginile de mai jos, modele care va vor ajuta sa va inspirati pentru propriul decor din gradina.


De asemenea suntem de acord cu voi ca pavilioane de acest fel nu se construiesc asa pur si simplu. E nevoie mai intai de un proiect si apoi de mesteri care se pricep sa-l puna in practica. Prin urmare consideram ca aceste 16 idei din acest articol sunt binevenite pentru oricine isi doreste o curte amenajata intr-un stil rustic. Sa le urmarim impreuna!

gradina

gradina

gradina

gradina

Avantajul unui astfel de foisor este ca nu avem nevoie de prea mult mobilier. O masa cu niste scaune fiind suficiente. Iata!

gradina

Daca v-au placut aceste idei de amenajari si vreti sa va exprimati parerea, o puteti face postand comentarii pe pagina noastra de facebook.


gradina

gradina

gradina

gradina

gradina

gradina

gradina

gradina

gradina

gradina

gradina

sursa foto