Cei mai neobisnuiti, dar si cei mai frumosi pomi de Craciun

0
753

Cei mai neobisnuiti, dar si cei mai frumosi pomi de Craciun

Chiar daca nu ati apucat sa faceti inca bradul de Craciun, pentru a simti spiritul sarbatorilor de iarna, va invitam sa va puneti imaginatia la incercare si sa realizati cel mai neobisnuit, dar si cel mai creativ si frumos brad de Craciun. Suntem siguri ca aveti la-ndemana, prin casa, o instalatie pentru pomul de Craciun si poate cateva globuri si beteala colorata. Aveti nevoie de putina imaginatie si puteti sa o folositi, chiar daca nu ati apucat sa cumparati anul acesta brad de Craciun.


Sarbatorile, un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi

Sarbatorile nu trebuie sa treaca neobservate pe langa niciunul dintre noi, iar magia acestor zile fantastice trebuie sa ne imbratiseze pe fiecare in parte. Haideti sa vedem si noi, in acest articol, cateva idei pentru a face un brad de Craciun din materiale pe care le aveti prin casa.
Fie ca vorbim doar de cateva crengi subtiri din care puteti realiza o forma de brad sau poate chiar de paleti din lemn din care sa realizati un frumos brad, inalt si mandru, orice idee este binevenita. Pomul il puteti agata pe perete sau il puteti pozitiona in sufrageria casei voastre. Daca aveti unde sa il depozitati, o idee foarte buna ar fi sa pastrati acest brad traznit si pentru anul urmator.

Nu ai apucat inca sa faci bradul de Craciun? Iti oferim sansa de a realiza cel mai neobisnuit, dar poate si cel mai frumos pom de Craciun anul acesta.

Pomul din poza de mai jos a fost realizat din tuburile de la prosoapele de bucatarie. Ingenios si colorat, acest brad a atras cu siguranta privirile curiosilor si a ajuns sa fie popular pe internet. Voua cum vi se par aceste idei creative si amuzante?


sursa foto