Cele mai bogate gospodarii din punct de vedere al culorilor, florilor, bucuriei

0
8009

Cele mai bogate gospodarii din punct de vedere al culorilor, florilor, bucuriei

Bogatia se masoara astazi in flori, culori superbe, bucurie vizuala. Iata cele mai bogate gospodarii de care te vei indragosti, gospodarii ce sunt decorate cu flori frumoase si amenajate in suporturi creative.


Sa locuiesti la curte este o adevarat bucurie, mai ales atunci cand vine vorba de persoanele pasionate de decor, gradinarit si ingrijirea florilor. Aici poti alege flori in ghiveci, dar si flori plantate in sol care sa te ajute sa infrumusetezi spatiul.

Muscate superbe

Din nicio curte nu trebuie sa lipseasca florile din ghiveci. Iar reprezentarea cea mai buna a florilor crescute in ghiveci, dar si cea mai populara este insasi muscata. O floare rustica, o planta ce isi are originile in Africa de Sud, muscata este o planta absolut superba.

Ea se regaseste in balcoanele apartamentelor, dar si in curtile gospodinelor. Este aproape imposibil sa nu o recunosti, atat datorita popularitatii sale, dar si formei specifice. Muscata se regaseste intr-o multime de culori frumoase, atragatoare. Are nevoie de soare si este o planta ideala pentru a iti imbogati vizual curtea.


Cum incepi devreme sa ai grija de muscate pentru infloriri de vis

Trandafirii cataratori

Iti doresti o curte cu flori frumoase, cu flori ce miros absolut divin si sunt magnifice? Trandafirii cataratori se pot planta in tufe, astfel crescand bogat si atragand privirile tuturor. Au nevoie sa fie pozitionati intr-un loc cu soare.

Ajuta-te de un suport din metal sau de un schelet din lemn pentru ca trandafirul sa se poata sprijini, crescand astfel frumos si des. Cea mai populara nuanta este acel rosu aprins, pasional, un rosu superb, insa poti alege trandafiri galbeni sau roz, la fel de frumosi.

Tufe bogate de trandafiri spectaculosi cu aceste 3 trucuri de succes

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

sursa foto: Pinterest