Cele mai cool idei creative pentru a recicla banalele sticle din plastic

0
13343

Cele mai cool idei creative pentru a recicla banalele sticle din plastic

Sticlele din plastic pe care le aruncam de cele mai multe ori, pot fi refolosite pentru a crea suporturi. Vedem si alte idei creative, chiar in acest articol de unde ne putem inspira pentru a recicla, pentru a crea ornamente si decoratiuni creative si simpatice impreuna cu cei mici si pentru a ne pune imaginatia la incercare.


O vaza creativa

Dintr-o simpla sticla din plastic putem crea o vaza creativa, simpla si simpatica. De asemenea, mai putem sa realizam si suporturi pentru lumanari, insa trebuie sa avem grija ca sticla pe care o refolosim sa fie una mare deoarece lumanarea trebuie sa aiba loc in acest suport. Sticla fiind din plastic, nu dorim ca focul de la lumanare sa ajunga prea aproape de plastic.

idei-creative-1

Suporturi pentru ingrediente

Boabe de cafea, paste, orez sau multe alte ingrediente pot fi depozitate in aceste suporturi creative. Luam doua jumatati de sticla de aceeasi dimensiune pe care le unim. Avem grija ca atunci cand depozitam boabele de cafea sa sigilam bine acest suport, pentru a nu se pierde aroma cafelei. Pentru a sigila, puteti folosi scoci.

Atentie! Nu uitati ca inainte de a refolosi sticlele sa le curatati bine pentru ca ele sa nu miroasa a suc si sa le dati etichetele jos.


idei-creative-2

O lampa creativa

Aceasta lampa de birou arata atat de bine, incat putem spune ca ea este arata pura. Ce ziceti, voi ati incerca sa realizati o astfel de decoratiune? Arata incredibil!

idei-creative-3

Suport pentru creioane

Pentru biroul celui mic, reciclati diferitele sticle de la sampon, balsam sau alte produse asemanatoare pentru a crea suporturi pentru creioanele colorate, carioci sau stilouri si pixuri. Le puteti colora dupa bunul plac sau ii puteti lasa pe cei mici sa isi puna imaginatia si creativitatea la incercare si sa le redecoreze cum doresc ei. Arata super aceste idei creative, nu-i asa?

idei-creative-4

idei-creative-5

idei-creative-6

idei-creative-7

idei-creative-8

idei-creative-9

idei-creative-10

idei-creative-11

idei-creative-12

 

idei-creative-13

via