Cele mai deosebite ornamente cu lumanari parfumate pentru casa

0
2329
ornamente cu lumanari

Cele mai deosebite ornamente cu lumanari parfumate pentru casa

Idei superbe pentru a realiza ornamente cu decoratiuni gasiti chiar in acest articol. 19 proiecte cu lumanari parfumate din care sa te inspiri si tu. Indrazneste sa fii si tu creativ si realizeaza astfel de decratiuni pentur Craciun, dar si pentru orice alta sarbatoare.


Daca va place culoarea roz, cine spune ca nu o poti transpune in decoratiunile de Craciun? Ei bine, noi va spunem ca arata foarte bine!

Daca ai o imaginatie bogata, poti alege sa realizezi chiar si un peisaj in miniatura. Totul consta in imaginatia pe care o ai si in lucrurile pe care doresti sa le pui in aplicare.

Poti tine decoratiunile atat in dormitorul casei tale, daca le faci mai mici si mai simple. Daca doresti sa le faci mai mari si mai pompoase, poti sa tii aceste decoratiuni pe masa, ca ornament de Craciun. Aceasta decoratiune va fi in centrul atentiei, cu siguranta. Poti alege sa aprinzi lumanarile sau sa le tii doar pentru miroul placut pe care ele le au, asta daca ai ales lumanarile parfumate.


Argintiul este, cu siguranta, culoarea acestui sezon. Acest lucru nu ne impiedica insa sa ne jucam si cu auriul, dar si cu verdele frumos si natural pe care il are crenguta de brad. Pune-ti si tu imaginatia la incercare pentru a realiza astfel de decoratiuni.

Alege sa tii ornamentele in casa chiar daca nu este o sarbatoare anume. Astfel de decoratiuni iti pot infrumuseta bucataria sau chiar masuta de cafea din living. Alegerea pozitionarii lor este numai a ta! Iti dorim spor la treaba si speram sa te inspiri din decoratiunile prezentate in acest articol pentru ca si tu sa faci, la randul tau, un ornament fantastic. Il poti pastra sau il poti face cadou cuiva drag!

sursa foto