Cele mai frumoase 12 idei de amenajari interioare intr-un open space

0
12589

Cele mai frumoase 12 idei de amenajari interioare intr-un open space

Stilul open space nu mai reprezinta o noutate pentru nimeni si asta deoarece tot mai multe persoane aleg sa-si compartimenteze locuinta intr-un tot unitar, fara pereti despartitori, care fac din bucatarie, hol si sufragerie un spatiu armonios si primitor. De aceea in acest articol v-am pregatit cateva idei de amenajari interioare cu rigips sau lemn.


Nu am vrea sa gresim spunand despre arcadele construite in locuinta ca nu mai sunt la moda. Insa pentru a adauga un plus de efect in casa este nevoie de a diversifica decorurile si ne referim in mod special la acele paravane construite din rigips sau lemn.

Incadrandu-se perfect in decor, aceste paravane pot fi o solutie salvatoare pentru interior, motivul principal fiind acela ca sunt sofisticate din punct de vedere estetic, iar ceea ce le transforma in elemente interesante de decor, o reprezinta liniile curbe dar si locul unde sunt pozitionate, cum este trecerea din hol in bucatarie sau in living.

O alta categorie aparte de paravane sunt cele construite din lemn, marturisindu-va totodata ca acestea sunt preferatele noastre.


Iar pentru a va convinge v-am pregatit o serie de idei de amenajari interioare care se potrivesc foarte bine in toate incaperile casei, incepand cu holul de la intrare si terminand cu bucataria si livingul. Iata!

amenajari interioare

Un spatiu mic, asa cum este o garsoniera spre exemplu, poate fi un loc confortabil si primitor daca stim sa-l amenajam eficient. Iata!

amenajari interioare

Idei pentru amenajarea bucatarie cu paravane din rigips.


amenajari interioare

Idei de amenajari pentru un living cochet.

amenajari interioare

Idei pentru amenjarea livingului.

Idei pentru amenajarea spatiului din dormitor.


Idei pentru amenajarea holului de la intrara in casa.

Idei de amenajari cu paravane din lemn si care se numara printre preferatele noastre.

Idei de arcade care delimiteaza spatiul.

sursa foto