Cele mai frumoase +15 ornamente in forma de globuri pentru curte

0
5494
ornamente in forma de globuri

Cele mai frumoase +15 ornamente in forma de globuri pentru curte

Atunci cand vorbim de ornamente, forma acestora este foarte importanta. De aceea, aceste ornamente in forma de globuri sunt superbe si fiecare seamana cu o piesa de arta ce s-ar potrivi de minune in curtea casei tale.


Arta mozaicului

Arta mozaicului este o tehnica extrem de iubita si incepe sa fie din ce in ce mai populara. Aceasta poate fi formata din bucati de sticla, gresie, faianta sau alte materiale ce au diferite forme, culori si dimensiuni.

Daca si tie iti place efectul pe care il ofera arta mozaicului in orice incapere, curte sau gospodarie, atunci te invitam sa te inspiri din proiectul de mai jos. O oglinda sparta nu inseamna neaparat ghinion, ci poate insemna ca acum ai materialele necesare pentru a crea arta mozaicului. Foloseste o minge sau o forma rotunda pentru a lipi bucatile de sticla si vei avea un ornament superb pentru curtea ta.

Suporturi pentru florile tale

Daca nu vrei ca ornamentul sa aiba doar un rol estetic, atunci opteaza pentru un suport creativ. Aranjarea ghivecelor in forma de jumatate de glob este ideala daca vrei sa ai un aranjament de plante suculente absolut spectaculos.


Aranjarea bucatilor de lemn – Ornamente in forma de globuri

Daca ai nevoie de crengute elastice, atunci cele mai potrivite sunt crengutele de ulm. Ulmul este un lemn frumos, rezistent si elastic, insa ai grija sa alegi doar crengutele cazute pentru a nu ii strica frumusetea acestui arbore.

De asemenea, lemnul de frasin este si el elastic si crengutele lui pot fi aranjate in forma frumoasa si deosebita a unui glob.

Din lemnul de frasin se fac schiuri. Acest lemn este flexibil, rezistent si poate fi folosit pentru a crea din el schiuri. Lemnul de frasin este greu, lucios, flexibil si foarte rezistent.


sursa foto: Pinterest